DIY: Stein uteplass brann Pit

January 14

Det er mange måter å bygge en stein uteplass brann pit. Det finnes mange typer stein for prosjektet. Plassere en brann gropen i sentrum eller arnested for uteplass vil bidra til å bringe liv til terrassen. Det er noen lyder mer beroligende enn knitre over et bål, spesielt når du et trygt sted å nyte det selv.

Utforme en uteplass med en brann gropen

Utforming og planleggingsfasen er avgjørende for suksess for enhver DIY-prosjekt. Planlegge terrassen å skalere hjelp grafisk papir og faktiske mål fra området av installasjonen. Ta hensyn til andre landskapsarbeid detaljer: trær, busker, blomsterbed og busker, en vannkilde (for sikkerhet formål) og viktigste familiens hjem. Planlegge størrelsen på brann gropen å passe til størrelsen på terrassen å slippe en stor terrasse og en liten brann pit, eller omvendt. Form av ild gropen rolle ingen egentlig så lenge det er forhold til terrassen. Runde brann groper er generelt akseptert form, men plassen og rektangel brann groper vil gjøre også.

Utforme terrassen og brann Pit

Den neste store hinderet i å bygge en stein brann pit på terrassen er å legge alle av målinger på bakken på stedet. Bruke merking paint og følg planlagte dimensjonene som brukes når du planlegger patio og ild gropen papir. Forbered bakken der terrassen og brann pit skal installeres. Hvis området er Tun, fjerne den med torv kniv. Hvis det er bare skitt, nivå bakken innenfor størrelsen på terrassen. Merke stedet for ild gropen med merking maling når patio området er forberedt.

Bygge brann gropen av store steiner som elvesteiner eller støttemur blokker vil holde brann sprer seg utenfor ild gropen selv. Begynn legging hvilket stein i mønsteret angitt i til design planer. Runde former er lettest å bygge. Når du bygger ild gropen av støttemur blokker, Planlegg å bygge minst to nivåer høy. Hvis du fordypningen ild gropen i bakken en støttemur blokker, øke høyden på brann pit to lagene over patioen og bakkenivå.

Det er også mulig å bygge en svært sikker brann gropen av slottet vegg blokker. Castle vegg blokker er ikke så store og så tung som støttemur blokker, så de vil være enklere for de fleste å bruke. De er tynnere enn støttemur blokker, så i stedet for å installere to lag som med støttemur blokker, bygge et slott veggen ild gropen tre lag høy.

Legge til en brann gropen i en eksisterende Patio

Det er enkelt å legge til en brann gropen en eksisterende patio. En varme barriere installeres over eksisterende terrassen slik patio overflaten ikke vil bli ødelagt. Bruke 12-tommers-av-12-tommers eller 16-tommers-av-16-tommers flatskjerm patio utleggere som varme barrieren. Legg dem direkte på terrassen. Deretter bruke støttemur blokk eller slottet veggen blokk for å bygge en sirkulær brann gropen minst to nivåer høy. Denne typen ildsted er fint fordi det kan flyttes fra sted til sted på terrassen.