DIY Stand-Up varmtvann Radiator dekker

December 21

DIY Stand-Up varmtvann Radiator dekker

Steam radiatorer er store og funksjonelle, og å være ærlig, ikke attraktiv. De tar opp mye plass, bli veldig varmt og kan føre til alvorlige forbrenninger. Det er vanskelig å plassere møbler i et rom med en steam radiator som plasseringen vanligvis utelukker plassere noe foran den. Ved å dekke radiatoren, kan du lindre noen av disse problemene, legge til mer lagringsplass og sitteplasser mellomrom og omdirigere varmen på ditt rom. Disse dekker har en rimelig effekt også - de kan heve temperaturen i rommet betydelig slik at du kan skru ned termostaten.

Instruksjoner

Forberedelser

•Measure radiator områdets høyde, bredde og dybde. Konto for rør som går inn og ut av radiatoren i målinger. Tillat minst en 1 - til 2-tommers klaring rundt radiatoren. Utkast på papir du hvordan området ser, eller ta et bilde av radiatoren og lim den til papiret. Du kan deretter skisserer nøyaktig hva dekselet skal se ut og inkluderer målene du tok.

•Kopiering tegningen eller bilde på middels tetthet fibertre. Du skal lage et tre sider stykke sammen med en topp. Tegne to sidestykket på på MDF. Skissere overstykket, som vil være en solid stykke av MDF og ca 1 tomme større enn sidestykket. Nå overføre tegning av forstk av dekselet til MDF, måle ytterkantene slik at det er samme høyde som sidestykket og samme lengde som den toppdekselet. Deretter måle og markere stedene hvor du skal bore fire pilot hull, ca 4-6 inches fra toppen av forstk. Tegne linjer mellom alle pilothull merkene, bruker nivå; sikre at de er rett.

•Få nivå linjer på veggen der toppdekselet vil feste, og trekke linjer på sidepanelene og forsiden også. Bestemme hvor L-parentesene vil gi koble broen mellom brikkene. Bruk nivået for å gjøre sikker på at alt er selv og rett.

Konstruksjon

•Plasser tynnplater bak radiatoren for å reflektere varmen. Dette er en kostnadsbesparende enhet og vil bringe opp temperaturen i rommet samtidig imøtekommende for den reduserte forårsaket av dekker radiatoren. Kutt alle MDF stykker for å falle sammen med målene på tegningen. Bruk bore opprette pilot hullene, og bruker en stikksag for å kutte rett retning på forstk der dekorative metal rutenettet skal festes.

•Bruk metall eller tinn snips til å kutte dekorative metal til angitt størrelse--minst 1-2 inches større enn åpningen i MDF. Fest metall rutenettet MDF sikkert med stifting gun og stifter. Stifter med 1 tomme mellomrom å sikre rutenettet ikke flytte hvor som helst. Metall rutenettet er et nøkkelelement i suksessen til radiator deksel siden varmen vil strømme gjennom den med resten av rommet.

•Sett sidestykkene til frontpanelet, at det er en åpning for noen rør og ventiler som er knyttet til radiator. Bruker snekker langs høyde både front- og stykker, og klemme dem sammen. Sikre siden og frontpanel ved boring pilothull, deretter bruke tre skruer til å feste panelene sammen.

•Sett toppen av radiator dekke ved hjelp av L-klammeparentesene. Disse brakettene skruen til sidestykket samt toppen for å gi en solid plattform. Undersøk dekselet, og kontroller at du har klippet hull for alle rørene. Før du Skyv dekselet på plass, hammer etterbehandling spiker i toppdekselet å sikre sin stabilitet. Maling eller flekker radiator deksel, og la dem tørke. Skyv stand-up radiator dekselet mot veggen, pass på at metallplaten er skjult. Fordi denne versjonen av en radiator deksel er frittstående, kan du flytte det bort fra radiatoren hvis du trenger tilgang til enheten.