DIY stål sikkerhet Gate design

August 20

DIY stål sikkerhet Gate design

Stål sikkerhetsporter tjene til å beskytte ditt hjem og eiendom mot vandalene og inntrengere. Stål porter er fireproof og holdbar, noe som gjør dem mer sikker enn andre typer barrierer, som dekorative tre porter. Du kan spille en rolle i å utforme din egen stål sikkerhet gate ved å velge elementene du vil i en gate og vurderer gate plasseringen og installasjon.

Beliggenhet

Plasseringen av en stål sikkerhet gate er et sentralt element i sin design. Store oppkjørselen gates kan være plassert nær veien, eller nærmere hjemmet. En stål sikkerhet gate som omslutter hagen din kan plasseres på noe punkt langs fortauet eller eiendom, gir deg flere alternativer. Sentralt vil hjelpe ditt hjem og landskapsarbeid vises mer symmetrisk og balansert. Uansett, velger du en plassering som er tilgjengelig for din familie og gjester. Vurdere saker av personvern før du installerer en gate med smale, viden spredte stålstenger på et sted hvor forbipasserende kan se til verksted eller hjem.

Utformingselementer

Selve utformingen av din stål sikkerhet gate kan begynne som en rekke sketsjer som du vurdere ulike stiler og typer stål porter. Noen gates swing eller skyve til side, mens andre er to deler som swing åpne uavhengig og kommer sammen når de stenger. Stål porter kan har ren vertikalstreker eller mer utsmykkede stål design, som komplementerer de nærliggende planter og landskapet. Du kan skanne et bilde av ditt hjem eller ta en digital foto og innføre ulike gate tegninger eller skisser over det med bildebehandlingsprogram for å få en følelse for det ferdige produktet.

Prefabrikkerte vs tilpasset

Du må bestemme om å kjøpe en prefabrikkerte gate eller bestille en skreddersydd. Egendefinerte gates koste mer, men produsenter leverer et bredt spekter med utformingsalternativer. Hvis oppkjørselen eller fortau har uvanlig dimensjoner, passer en egendefinert port det perfekt uten odde-ser overlapper. For å spare penger, kan du kjøpe en enkel, standard port og sveise et dekorativt stål element over ansiktet.

Landskapsarbeid

Landskapsarbeid rundt en stål sikkerhet gate gir den et utseende og inkorporerer den i din bolig. Planlegging for landskapsarbeid bør være del av designprosessen fra begynnelsen. Stål sikkerhet porter kan henge fra tre, mur eller metall innlegg, avhengig av deres vekt. Vurder om du skal installere nye portstolper, eller hvis du vil legge til planter som obskure solid porsjon av et gjerde, og gir en åpning for porten. Hvis du velger gate først, kan du bruke designen som en guide for din plantings. Eksempelvis stål noen sikkerhet gates funksjonen ivy eller floral mønstre som du samsvarer med nærliggende anlegg.