DIY: Spray skum

June 10

Spray skum er et nyttig tillegg til et hus i arsenal av produkter og verktøy. Med riktig behandling, kan det gi en verden av komfort, fysisk ved tetting opp de uønskede hullene i hjemmet og mentalt gir fred i sinnet i visshet om at ingen creepy-crawly skapning kan gjøre sin vei til hull i hjemmet konstruksjon. Spray skum er enkel å bruke, og med litt øvelse, den kan brukes effektivt av gjennomsnittlig hus.

Forberede området være skum

Mange ganger, vil Vinduer og dører ha mellomrom mellom innramming og jambs. Kontroller at det er ingen løs papir eller gamle isolasjon tilstopping området for å være skummet. For hull og andre hull, bare sørg for at ingen løst materiale forhindrer åpning. Dette kan forårsake tomrom i spray skum og hindre dens segl.

Programmet

Spray skum vil komme med en utvidelse halm som festes til munnstykke av kan. Sette inn halm inn i gapet, og fylle med skum. Hvis du er skummende dører og Vinduer, kan du bruke minimal ekspansjon skum for ikke for å fordreie rammene. Skum vil utvide, noen i stor grad og noen svært lite; men må det utvides til å forsegle åpningen.

Opprydding

Etter skum har tørket, vil det utvide utenfor hullene. Avskåret tørket skum med en barberhøvel eller kniv flush med overflaten. Skum er vanntett, vil det også være veldig klissete ved bruk. Hvis du får noen på huden, må du bruke malingtynnere (eller aceton-neglelakk remover) for å fjerne skummet. Hvis du får noen skum på andre overflater ved et uhell, bare la dem tørke og deretter fjerne den. Det kan være nødvendig å fjerne den med malingtynnere hvis overflaten er delikat.