DIY skur konstruksjon

April 16

Bygge et skur er en måte å få rot ut av garasjen eller kjelleren og i et lagringsområde. Et skur gir plass for gressklippere, hage verktøy, utendørs komfyrer og forsyninger, sykler eller noe annet som et hus ønsker ut av veien, men lett tilgjengelig. Boder kan være store og forseggjort, sett på betongplate stiftelser, eller små og bærbare. Et 8-av-12-ft skur er en god grunnleggende skur som et hus kan bygge med noen snekker ferdigheter og verktøy. Alltid sjekke lokale bygningen regelverket for arbeidstillatelse kravene eller restriksjoner på røyter.

Instruksjoner

•Locate skur i et flatt område med solid jord og god drenering, ingen stående vann eller avrenning områder. Sjekk den trerøtter, store steiner og noen underjordiske verktøy. Rake området klart av løv og annet rusk; få det så nivå som mulig.

•Build en etasje rammen av press-behandlet 2 x 4-tommers utforming trelast. Få de to endene 8 ft, de to sidene 11 ft, 9 tommer. Spiker hjørnene sammen med 2-tommers ansikter opp, innramming spiker og hammer. Bruk en innramming kvadrat kvadrat hjørnene, og deretter teste rettstillingen ved å måle hjørne til hjørne med et målebånd og justere sidene til disse dimensjonene er lik.

•Lay ramme inn ønsket skur plasseringen. Angi tre rader med 4-inch-thick solid betong blokker under den, en blokk på hvert hjørne, i midten av hver vegg og i midten av skjulet, justert med langsiden skjulet. Angi en 12-fot lange 2-ganger-4 på rammen med en 4-fot på den. Justere jorden under blokker til rammen har nivå i alle retninger.

•Fjern rammen fra blokker og installere bjelkene mellom langsiden, plassert 24 inches hverandre. Kuttet 8-fot 2-av-4 til 7 fot, 9 tommer tilpasses mellom side band. Bruke metall kleshengere, braketter naglet til side band å holde bjelkene, som er nagle inne gjennom hullene i braketten sidene. Plass denne etasje rammen på blokkene. Test det nivået og justere blokker etter behov.

•Gulvhøyttalere gir deg rammen med 3/4-tommers press-behandlet kryssfiner, med topp korn tvers sperrene. Bruk tre 4-av-8-fot paneler, to full ark installert på motsatte ender og det tredje arket i to med en sirkelsag for å fylle hullene. Fest kryssfiner med 1 1/2-inch nails.

•Build fire vegger, med bilder av topp og bunn plater og slutten pigger. Bruk 8-fot plater på slutten veggene og plater kuttet til 11 ft, 9 tommer for vegger. Kvadrat hjørnene på veggen-rammene og legge interiør stenderne 16 inches fra hverandre. Ramme en dør i ene veggen, med en 2 x 6-tommers hodet bord spikret mellom to og støttet med kortere pigger fra bunnen av hodet til bunnplaten. Legge korte stenderne 16 inches hverandre mellom toppen av hodet og topplaten. Avskåret bunnplaten i portåpningen.

•Still veggene plasser én om gangen. Spenne dem med styrene spikret til pigger og satte dem på bakken utenfor. Bruk en nivå å få dem lodd og spiker dem med innramming negler på gulvet. Spiker stenderne sammen i hjørnene. Slips veggene sammen med cap boards, 2-av-4 på topplaten, 12 fot lange på vegger og 7 fot, 5 tommer på slutten veggene å passe mellom side caps. Fjerne midlertidige klammeparentesene.

•Kontroller fem takstolene. Kuttet sperrene til en 4/12 pitch - en skråning på 4 inches per fot - bruker en innramming kvadrat. Satt på plassen nederst på ene enden av en 2-ganger-4. Justere 4-tommers merket på tynn tungen og 12-tommers merke på brede pinnen på toppen av styret, og merke vinkelen på siden av tungen. Dette er en topp eller lodd kutt.

•Mark et punkt 50 1/2 inches ned rafter. Gjøre en trekant, 1 tomme opp i styret på det tidspunktet til 3 1/2 inches sikkerhetskopiere bunnen av brettet. Dette er et bærende poeng hakk, eller "bird's munn," som passer over veggen cap. Legge til 12 inches for en eave overheng og tegner en annen vinkel, baksiden av lodd kuttet, sette punktet av plassen på toppen av rafter. Kuttet 16 sperrene med disse vinkler.

•Plasser et par sperrene på oppkjørselen eller andre plan overflate med lodd kutt sammen. Sikre at felles med en metall kile, en stålplate med pigger og hull for negler. Kjøre toppene til sperrene med en hammer, deretter legge 1 1/2-inch nails gjennom alle hull i kile, på begge sperrene. Legge en 2-ganger-4 under sperrene 8 inches under bunnen av toppen og merke endene med rafter vinkler. Skjær de vinklene og installere det tvers tie med innfelte kiler på hver rafter. Snu truss og legge gussets på den andre siden.

•Build fire trusses mer på samme måte. Angi sperrene på taket en om gangen. Få dem lodd med nivå og spiker dem til veggen caps gjennom fuglens munnen på hver side. Sikre sperrene med "orkanen klipp," metall parenteser som kobler sperrene og veggen caps.

•Installer orientert strand styret, eller OSB, vindsperre på truss topper. Spiker paneler til sperrene, kutte panelene til å passe med en sirkelsag. Taktekking papir fordelt på OSB og festes med en konstruksjon stiftemaskin. Spiker på asfalt Helvetesild med grus spiker. Kutte kategoriene av et sett med Helvetesild med verktøyet kniv eller store hagesaks nail første rad opp ned med klippekanten opp, og legge til Helvetesild til toppen. Dekk toppen med cap helvetesild.

•Bruk 4-av-8-fot press-behandlet kryssfinér til dekker veggene. Satte tre paneler loddrett på hver sidevegg, to paneler på hver endeveggen. Kutte ut døren åpning med en gjensidig så etter kryssfiner er installert. Mål og kutt kryssfiner tilpasses det gavl enden i hver ende. Markere de beste vinklene først, deretter skåret torget slutter å passe.

•Nail 1-av-4-tommers trim styrene i alle hjørner og alle vegg/tak-tilkoblinger. Mitra toppen av øvre hjørne trim. Legge 1 x 2-tommers batten boards over alle vertikale kryssfiner sømmer; klippe ut disse passer mellom i taket trim. Installere en pre hang dør. Angi rammen i åpningen, torget og nivå det med konisk tre mellomlegg, og feste den med lange skruer drevet med en skrue pistol gjennom sidene og toppen.