DIY skinnende tre Finish

January 4

DIY skinnende tre Finish

Når du ser skinnende tre, er det sannsynlig at tre glans skyldes et strøk av polyuretan på den. Du kan ta nesten alle stykke tre og legge en DIY skinnende tre finish med polyuretan. Prosessen er ikke vanskelig, men det er tidkrevende og tar mye hardt arbeid for å få en jevn, flat, skinnende overflate. Siden prosessen ikke er altfor komplisert, er det et flott sted å begynne å lære om trearbeid.

Instruksjoner

•Sand overflaten av tre med 600-grus sand papir å fjerne eventuelle feil og gi polyuretan en gripende overflate. Du kan sand freehand eller du kan bruke en elektrisk slipemaskin som en orbital sander eller et belte sander Hvis prosjektet er stort. Hvis du bruker elektrisk utstyr, vær forsiktig: en elektrisk slipemaskin kan fjerne mye av tre svært raskt.

•Tørk overflaten rent med en klut fuktet med mineral ånder. Dette fjerner alle tre støvet tre porene.

•Fargeringer fjerner pore filler på veden overflaten med en maling svamp. Pore filler er i hovedsak tykk polyuretan utformet for å fylle porene i tre. Tillate pore filler tilstrekkelig tid til å helt tørt før du går videre. Denne tidsrammen avhenger

på mange faktorer. Fuktighet, temperatur og merke filler alle påvirker for eksempel tørking ganger. Følg tørking ganger på beholderen.

•Sand overflaten av pore filler med 600-grus sand papir. Som du sand filler du vil fjerne den fra veden overflaten og forlater filler inne i porene. Dupliser trinn 3 og 4 til overflaten av veden er glatt og du kan ikke lenger se porene i veden overflaten.

•Tørk overflaten av tre med mineral ånder og tillate kjemikalier tiden tørke før du går videre.

•Paint et strøk av polyuretan på veden overflaten. Igjen, kan tilstrekkelig tørketid før sliping med 600-grus sand papir. Fullføre en lys "skrapemerker" sliping bare for å gi neste strøk en overholde overflate. Fullfør tre lag med polyuretan.

•Sand overflaten av polyuretan flatt med 600-korns slipepapir. Graduate sandpapir fra 600-korn til 800-korn, deretter gå til 1000-korn og deretter til 1200-korns slipepapir. Som du oppgradere til finere grits av sandpapir fjerne du riper fra overflaten av polyuretan. Pass på at du ikke sand gjennom hardt-pelsen og i veden overflaten. Hvis du gjør, gjelder en ytterligere tre lag med polyuretan og starte dette trinnet.

•Apply en polering sammensatte til en bomull klut og buff overflaten av tre med fille. Dette gjelder skinne veden overflaten.