DIY skapet System

July 14

Er du trollbundet med alle egendefinerte skap som du ser i blader, på TV og i oppussing butikker? Det er mulig å oppnå den designer-closet utseendet uten å bruke tusenvis av dollar og ha en skap installert komme hjem å gjøre det. Grunnleggende mål og en god følelse av mulig, kan du ha et godt organisert skap som passer dine behov, din plass og budsjettet.

Wire rack

Wire rack er en relativt billig måte lagringsplass bin-stil. Plukke en del av skap veggen og sette wire rack om en fot fra hverandre (sikre dem til veggen i stenderne), stable dem flere fot høy. Wire rack kan kuttes på din lokale oppussing butikken å passe noen bredde du trenger, så merkelig størrelse cubbyholes kan også ha wire rack.

Skoen trær

En stor del av skapet rot er sko over hele gulvet. En måte folk lager brukes sjelden sko er å holde dem i deres opprinnelige bokser på hyllene i skapet. Det er et annet alternativ, imidlertid. Skoen trær gir deg et sted å putte alle skoene dine i en pent organisert plass, der de er synlige og matchet uten snubler over dem i skapet etasje. Skoen trær kan være frittstående, som en coat rack, bygget inn i en vegg eller henge fra en kleshenger stang.

Melk kasser

Bruke melk kasser til gir ekstra lagringsplass som er slitesterkt og lett slått rundt. Du kan fylle dem med noe, fra din brettet gensere til sokkene gamle aviser og bøker, og stabling eller å stable dem er en bris, som kassene ikke er permanent festet til veggene. Din lokale meieri eller matbutikk kan ha kasser tilgjengelig gratis eller lave kostnader.

Veggen kroker

En annen enkel og genial idé er å bruke veggen kroker. Hvis du har smale eller vanskelig plass, maksimere det ved å installere kroker som du kan henge din skjorter, slips, belter, vesker og skjerf enkelt - og fortsatt kunne se alle elementene på et raskt blikk. Husk å synke kroker i studs hvis du henger tunge gjenstander fra dem.

Hengende skillevegger

Sette små materialer i en hengende skillelinje. Sy lommene på forskjellige figurer på begge sider av et kraftig trimmet lerret, og deretter henge lerretet fra en kleshenger stang. Du kan sette små elementer som klokker, slips klipp eller smykker i lommene. Vurder å bruke klar kraftig plast som pocket materialet slik at du kan se i lommene.