DIY sentral luften systemer

April 24

Sentral luften systemer brukes til air condition hjem i mange forskjellige steder. Selv om de ble betraktet som en luksus element, de høye temperaturene som er erfarne i enkelte områder krever disse systemene og er ikke bare avgjørende for et komfortabelt oppholds, men også nødvendig for å overleve.

Grunnleggende

Installerer en sentral luften må du ha noen grunnleggende kunnskap før du kan starte. Å vite hvordan systemet fungerer vil hjelpe deg å installere det riktig. Det er tre hoveddeler i Sentral luften systemet: kondensatoren, kompressor og luften handler. Luften handler er der fordamperen ligger. Sammen med disse tre deler er det også kanaler, rør og ledninger som må håndteres.

Innsiden og utsiden deler må være koblet til strøm, men i modeller som har fordamperen på utsiden, du trenger ikke innsiden delen. Luften systemet, når satt på plass riktig, sirkulerer luften gjennom hvert rom gjennom rørledninger. For sentral luften systemer som bruker kaldt vann, er rør nødvendig.

Planlegging

Kontroller størrelsen som best installert for hjem før du kjøper. Ta kontakt med en elektriker for å sikre at du elektriske systemet kan støtte en sentral luft system. Kontroller at du har en Ledningskanalsystemet på plass. trenger en vil ta mye mer tid. Når luften systemet er på loftet, slippe ledningskanalene gjennom taket til andre etasje av huset. Dette er vanligvis droppes gjennom skap til første etasje. Fleksible rør brukes normalt men for skap som brukes av barn, tung metall rør anbefales.

Håndter ikke kjølemedier som de krever en profesjonell. Disse er farlige materialer, så gjøre en avtale for å ha en ekspert gjøre dette for deg. Kontroller at de har riktig sertifisering før de gjøre jobben.

Installasjon

Les og følg instruksjonene til sentral luften systemet nøye. Mishandling kan forårsake personskade og skade til enheten. Installer delen luft handler først, som vanligvis går i kjelleren eller loftet. Slå av huset. Installere kompressoren på basen. Området rundt disse elementene må være tom. Overflaten er plassert på skal være solid og nivå samtidig fra vegger eller andre hindringer.

Bore hull i veggene stor nok til å skyve kjøling og strøm rør gjennom og helsparkling til mellomrom mellom veggen og rør for å hindre lekkasjer. Koble kraftsystemet kompressoren og luften handler. Ønsker du en termostat koblet, installere den luften handler som hoved strømforsyningen. Slå på strømmen og sjekk systemet å se at det fungerer.