DIY samleoppdatering nyanser

September 2

DIY samleoppdatering nyanser

Fremhev nyanser gir personvern og beskyttelse fra solen. Når fremhevet, kan de legge til lys og naturlig varme til rommet. Butikken kjøpte Fremhev nyanser er ikke alltid lett å justere på grunn av mekanismen brukes til å rulle dem. En versjon du kan gjøre deg ikke bare lar deg legge til personlige stil til innredningen; den inneholder også mer allsidighet i justeringen.

DIY Roller nyanser

Materiale vil være nyanser er stoff, en 1-tommers tre dowel, en 1-tommers av 1-tommers montering bord, stifting gun og stifter og en skrutrekker med No. 8 tre skruer. Du kan få rekvisita håndverket og jernvarehandel.

Måle din stoff, slik at hemming. Få stoff noen inches lenger enn vinduet casement; nederst er foldet opp og sys på skyggen for plugg å gli gjennom. Prosessen innebærer Sy en fôr og en front stykke stoff sammen, og deretter opprette sporet for plugg. Du må også to stykker av stoff som vil bli lagt over toppen av skyggen - og henge flere inches lavere enn det - å binde skyggen opp med når det rulles. Når du har sydd skyggen og gled av dowel gjennom nederst, brett de få inches av skyggen over montering bord og stifte det på. Skyv den stoff båndene over toppen, en på hver side. Montere skyggen, bruker skruene, til den øvre delen av vinduet casement. Du kan manuelt fremheve skyggen og binde den til enhver lengden du ønsker.

Du kan også bruke spraylim stedet søm.

DIY Roller skyggen Kits

Roller skyggen kits er billigere enn ferdige nyanser, men de kan fortsatt være kostbar, rundt $70. Den roller kit leveres med alle materialer for å samle Rull skyggen, inkludert fjærbelastet mekanisme i kommersielle Fremhev nyanser. Detaljerte instruksjoner er også inkludert i pakken.