DIY røyter & Workshops

August 1

DIY boder og verksteder tilbyr et område for arbeidet med ulike interesser og hobbyer som trearbeid og gjenopprette biler. De tilbyr også praktisk lagringsplass for å holde verktøy og utstyr som gressklippere, sykler og snøfresere. DIY skur og workshop kits kan kjøpes, og verkstedet skur kan konstrueres i et par dager. Noen grunnleggende verktøy nødvendig inkluderer Stempelkompressorer og rundskriv sager, drill, hammer, målebånd og en makt drill skrutrekker.

Forberedelse

Få byggetillatelse som de fleste områder krever tillatelser for å bygge strukturer som er større enn 100 kvadrat fot. Ikke bygge den for nær busker, andre strukturer eller trær, og gir opptil tre fot plass rundt hele kaste å ha tilstrekkelig luftsirkulasjon. Området rundt shed hjelper for å forhindre tre råtnende fra overdreven fuktighet som kan forårsake skade på dører, utforming og gulv som kan også bli hekkeplasser for mugg og mold.

Kontroller at planen du velger er stor nok og gir nok plass. Avhengig av bruken av workshop skur, vil du måtte vurdere kjører elektriske og muligens avløp og oppvarming. Fastslår behovet for indirekte plass og hyller, og legge dem til Bygningsplan etter behov. Velg materialer som er lav i vedlikehold som stål eller glassfiber, fiber-sement ytterkledning, PVC trim brett og aluminium eller vinyl windows.

Konstruksjon

DIY boder og workshops må bygges på en lyd foundation, unngå lavtliggende områder som er våt. Angi press-behandlet tre tømmer eller solid betong blokker på bakken, slik at de er nivå og er tett linjeavstand tilstrekkelig støtte etasje rammen i skjulet. Bruk press-behandlet tre for å bygge gulvets flamme for å gjøre det værbestandig, og bruke eksteriør-grade kryssfiner for etasje dekk som tåler fuktighet også. Kontroller at døren er stor nok til å tillate oppføring av utstyr som gressklippere og traktorer. Ta hensyn til døren plassering for å unngå blokkerer områder i skjulet. Følge planen du har valgt å installere veggene, lage taket og fullføre workshop skur.