DIY rørleggerarbeid for en dusj panne

May 6

DIY rørleggerarbeid for en dusj panne

Dusj pan- eller base av dusjen, er koblet til en vertikal kloakkrør, som igjen er forbundet til en p-felle. Dette er så knyttet til kloakknett dusj, som renner ut i viktigste kloakken linjen i ditt hjem. Du bør alltid kontrollere før du installerer dusjen base at det er et sted hvor dens kloakknett kan nå ditt hjem viktigste kloakken linjen. Merk også at kloakk linjer er installert med en liten gradering slik at tyngdekraften kan tvinge vann eller avfall langs røret. Sjekk med byen for nødvendige forløpningen i ditt område.

Instruksjoner

•Skjære et nytt stykke av ABS kloakk linje (rør) 12 inches lang, og Fjern alle grader med en handelsmann kniv. Merk at avhengig av nødvendige graderingen av kloakk røret og plasseringen av dine viktigste kloakknett, dette stykke rør kan være lengre eller kortere enn 12 inches.

•Våt røret og skyv den helt opp i gummi flensen i dusj basen.

•Apply ABS fest den andre enden av datakanalen og rett slutten av en ABS P-trap før skyve P-trap opp på røret. Hold i posisjon i 30 sekunder.

•Rett den andre enden av P-trap mot den viktigste kloakknett. Kutt, lim legge nytt rør til P-trap og lim./passe alle nødvendige nytt rør og koplinger til ny dusj kloakken linjen. Fortsett til du kommer i hoved kloakken linjen.

•Measure lengden på koble koplingen. Negativ innvirkning dette beløpet som kloakk rør presse i begge ender av koblingen (vanligvis 3/4 av en tomme i begge ender). For eksempel hvis koplingen er fem inches lang og rørene presse i 3/4 av en tomme på begge ender, beregningen ville være 5 inches minus 1 1/2 inches (3/4 inches to ganger, for begge ender), tilsvarende 3 1/2 inches.

•Skjære to parallelle linjer i viktigste kloakk rør slik at kutt den beregnede avstanden (i eksemplet er 3 1/2 inches). Fjern alle grader med handelsmanns kniv.

•Glue begge ender av røret og innsiden av koble kopling, og sett inn koblingen i begge ender av røret, sørge for at tuten er overfor kloakkrør dusj, og hold den på plass i 30 sekunder.

•Glue innsiden av tuten og slutten av dusj rør og push røret i tuten, holde i 30 sekunder.

Tips og advarsler

  • ABS (akrylonitril butadien styren) er hard svart plast brukes til å lage kloakk rør og koplinger. Koble koplingen er samme diameter som den viktigste kloakknett, og har en tut på sin side som kobler til dusj kloakken linjen. Hvis du bruker PVC rør og koplinger, må du bruke PVC primer til alle områdene som skal limes sammen. Bruk PVC. Vent primer tørke (ett minutt) før limet. Dusj kloakk rør vanligvis to inches i diameter, men sjekk første for nødvendige tillatelser lover i ditt område.