DIY rennesteinen drenering

February 26

Installasjon av en guttering systemet reduserer fuktighet problemer i kjeller eller crawlspace, og reduserer skade å blokkere grunnlaget. Med nøye planlegging kan det gjør det selv hjemmet altmuligmann installere takrenner og spare penger. Takrenner kommer i mange forskjellige materialer og stiler. Velg innbindingsmargene basert på ditt hjem og utvendig behandling. Hvis du har vinyl Fasader, kan du bruke vinyl takrenner. Takrenner i Aluminum, derimot, er enkel å håndtere og er langvarig.

Instruksjoner

•Measure lengden på taket på alle vannrette kanter hvor regnvann tømmer. Legge til 4 inches for hver guttering overlapping som kreves.

•Count opp innsiden og hjørner. Innsiden og hjørner er der vannrett taket kanter delta, danner rette vinkler.

•Figure ut hvor mange høyre og venstre endestykker er nødvendig. Endestykker brukes til å opphøre vannet fra strømmer ut sidene av rennesteinen.

•Measure høyden på downspout og legge 4 føtter å tillate drenering vann fra huset grunnlaget. Hver downspout krever tre albuene.

•Lay ut skråningen av hver rennesteinen kjøres før du installerer guttering systemet. Takle en liten spiker på planlagte høydepunktet av din rennesteinen kjøre. En spaltemellomrom av mer enn 40 fot, finne midten og arbeid utover i begge retninger. En innbindingsmarg joggetur på mindre enn 40 fot, den høye enden blir slutten som ikke mottar en downspout, og den lave enden vil motta en downspout. Knytte et stykke kritt linje på spikeren på den høye enden. Kjøre kritt linje til den lave enden, opprette en skråning på 1 tomme på hver 16 fot av løpe. Fest kritt linjen for å opprette en hjelpelinje.

•Preassemble rennesteinen kjører på bakken før installasjonen.

•Sørg toppkanten av din rennesteinen kjører med din chalkline. Skru gutter på plass.

Sette inn en innbindingsmarg kanter forkle av shoving en kant av rennesteinen blinkende under din helvetesild. Fest på plass med overbygg negler.

•Sett nedløpsrør. Vær sikker på at vann renner vekk fra hjemmet i et område der det ikke dammen og stå.