DIY Pebble hage

April 3

Utforme en pebble hage er en hyggelig opplevelse. Pebble hager er populær over hele verden, men er spesielt vakker i Italia hvor store områder er intrikat utformet i behagelig mønstre og geometriske mønstre med polerte steiner av forskjellige størrelser og farger. Følger gangstier, grunne strømmer av vann med kullsyre og en rekke planter og trær nåde de fredelige omgivelsene. Gjør det selv designer kan legge en smijern benken, en pergola eller et espalier med en dusør på fargerike blomster. En stein hage er en lite vedlikehold hage etter installasjon.

Instruksjoner

•Plasser pebble hagen i et område som har nok plass til å innlemme de ønskede pebble design samt hagemøbler eller strukturer som trellises, fontener eller en pergola. Hvor bør være utenfor normal trafikk mønsteret og ha noen plass i nærheten å utvide til hvis ønskelig.

•Leveres i pebble hagen med jernbanen slips tett plassert ende til ende som er senket 2 inches i bakken. Dette er nødvendig å inneholde småstein i hagen og opprettholde design.

•Till jord i hagen med roret hvis jord er herdet og motstår drenering. God drenering for hagen er svært viktig. Legge ned Luke barriere klut.

•Fyll hagen med 1 tomme av sand fra vegg til vegg, ved hjelp av en spade, og legge til 2 inches av ert grus.

•Plasser plast hage grensen strimler for å fylle ut et sirkulært område måler 6 av 6 fot i et hjørne av hagen som tilbyr litt privatliv samtidig gir en god utsikt over hagen selv. Bruk fargede steiner av samme størrelse som stå frem dramatisk fra ert grus å fylle området til en dybde på 1 tomme. Plass en benk laget av stein eller smijern i midten av sirkelen. Installere en brann gropen eller fugl fontene nær benken.

•Lay ned en 2-fot bred bane som bukter seg gjennom hagen fra inngangspunkt til benken. Linje banen med plast hage grensen strimler og fylle den med fargede steiner av samme størrelse til en dybde på 2 inches. Linje banen med solenergi lys eller større steiner av samme type og farge.

Sette inn en buet espalier med blomstrende planter ved inngangen til banen.

•Legg planter som høna og damer eller is planter i svært synlige områder å gi farge. Grave gjennom grus og plante sukkulenter, rose busker eller selv små trær i hagen og grus fordelt med rotsystem.

•Opprett flere behagelig design å passe bestemte områder i hagen og fylle dem med forskjellige farger og størrelser av småstein til en dybde på 1 tomme.

Tips og advarsler

  • Utforme pebble hagen skal enhver størrelse eller form ønsket. Noen pebble hager er så små som 6 fot i diameter og er ment å være et fredelig sted å behage øyet.
  • Har en venn hjelpe i å håndtere tunge jernbane bånd.
  • Det er viktig å gi en tilstrekkelig Luke og gress barriere når hagen bygges fordi behandling av ugress og gress etterpå er svært vanskelig.