DIY: Over bakken bassenger med blokker

December 22

Ingenting slår varmen i sommer som svømmebasseng, og det er ingen bedre bassenget enn den du egen selv. Fancy i bakken bassengene er vanskelig og kostbar å installere. Men du kan spare penger ved å installere din egen over bakken basseng med en pool kit og betong blokker for støtte, uten å vite hvordan bland og hell store grupper av betong.

Instruksjoner

•Consult lokale bygningen koder om deres bassenget ordinanser. Hver kommune har sine egne standarder for hvor mye torv fjerne rundt bassenget, og hvor langt unna å plassere bassenget fra kraftledninger. Få byggetillatelse og vise den i henhold til lokale forskrifter.

•Mark grenser bassenget når du har funnet et passende sted for det ved å sprøyte en linje på bakken med spraymaling. Grave i denne grensen dyp 2 inches. Uansett hvor ramme innlegg skal plasseres, grave til en dybde til høyden av betongblokker og 2 inches. Fjern alle torv for så mange føtter på utsiden av din bassengområdet som din lokale forordninger krever.

•Level grunnvoll bassenget ved hjelp av en snekker nivå og grave ut noen høy kapasitet. Ikke prøv å fylle i lave områder, som den enorme vekten av vannet over dem vil bare komprimere fyll, gjør grunnlaget ujevn igjen.

•Lay sement blokker i hullene som du gravd for dem. Kontroller at de er både front til bak og side til side. De kan ikke være mer enn 1/16 tommers av nivået av sikkerhetsgrunner.

•Dekk bunnen av bassenget foundation med 2 inches av sand. Dette beskytter bassenget duken fra steiner og andre skarpe gjenstander og hjelper dempe den. Dryss mutter gress killer over toppen av sanden.

•Dekk sanden med et lag av Gorilla gulvet utfyllingen, som er en tøff filt-aktig materiale. Dette gir et ekstra lag med beskyttelse for din svømmebasseng liner.

•Plasser bunnen paneler av over bunnen av stiftelsen og legge dem i måten som er angitt av produsenten. Plasser rammen innlegg over deres betongblokker og fest veggbrakettene, igjen i spesifisert av produsenten.

•Peel papiret fra limet strimler på peel-og-stick bassenget viker og stikke dem inn base av bassenget veggen. Ikke la noen hull mellom tilstøtende deler. Dette bassenget cove hindrer duken sklir ut under veggen.

•Sweep alle sand og skitt fra innsiden av bassenget. Sette bassenget duken inne bassenget og fest den i henhold til produsentens instruksjoner. Installere skimmer og stiger, også som instruert. Fylle bassenget med vann.