DIY organiske Hydroponics

March 5

Organisk hydroponic hagen er den beste og mest kostnadseffektive måten å vite nøyaktig hva som går inn produktene du spiser. Fra frø til gjødsel til hvor mye energi og vann som brukes, kan gartneren kontrollere resultatene fra øyeblikket frøene er plantet til siste frukt plukket. For å gjøre dette prosjektet helt økologisk, antyder Pam Johnson Taos Hydroponic og økologisk hage leverer i Taos, NM et system som ikke bruker elektrisitet.

Instruksjoner

•Sett rockwool murstein i skuffen og fyll den delvis med vann, slik at klossene suge over natten. Du vil plante frø direkte inn i hullene i toppen av murstein senere. Ifølge rockwool produsenten Grodan er rockwool et ideelt voksende medium fordi det er laget av vulkansk stein som inneholder næringsstoffer planter må normalt etter i jord.

•Ta skuffen og sett albuen avløp i hullene i bunnen av skuffen. Plass bøtte og skuffen slik at albuen avløp vann fra skuffen å søle inn i bøtte.

•Plant to eller tre frø inn i hullet i toppen av hver rockwool murstein. Du trenger ikke å mate eller vann dem i flere dager.

•Plasser brettet i en varm, solrik beliggenhet som en godt isolert vinduskarm eller en sol veranda. Det er viktig å holde plantene varme siden murstein bo våt.

•Et og mate frø etter noen dager. Bland den økologisk planten mat i vannet etter forholdstall på etiketten. Bruke nok vann til å fylle skuffen til toppen, slik at murstein til å absorbere vannet som det drenerer inn i bøtte. Du kan bruke vannet i bøtte når du vanne plantene igjen. Plantene må vannet på denne måten om to ganger om dagen.

Tips og advarsler

  • I en uke eller så, bør du ha frøplanter. Som plantene vokser og utvikler frukt og grønnsaker, kan du fortsette å plukke frukt og plantene bør holde gjengivelse.
  • Å holde anleggene varmt og godt opplyst er nøkkelen i hydroponics, som er vanning prosessen. Husk at du er ikke bare vanne plantene dine, du mater dem, og du må levere planter med alt de vanligvis finner i jord. Savner en dag eller to, og du kan miste din hage.