DIY oppkjørselen smelter

April 3

DIY oppkjørselen smelter

Smeltende snø og is på en innkjørsel er en effektiv måte å redusere Arbeiderpartiet i snørydding og gjør overflaten Tryggere for folk og biler. Når tykk flekker av is skjemaet, sprøyting en de-icing agent er den raskeste måten å fjerne overflaten. Velg ditt materiale med forsiktighet som mange de-icing agenter er skadelig for biler, fortau og vekst.

Instruksjoner

•Kontroller temperaturen ute med et termometer og velg en de-icing agent som fungerer under gjeldende temperatur. For eksempel løsninger med magnesiumklorid fungerer opp til-13 grader F, og kalium klorid fungerer opp til-25 grader F.

•Kuleis av løs snøen med en snø spade og kaste det bort på siden, så det ikke vil blåse tilbake på fortauet. Clearing av snø lar deg bruke de-icing agenter direkte over isen.

•Spray en kalium klorid, kalsium chloride eller magnesium klorid de-icing løsning over noen tykke flekker av is. Gjelde ikke disse løsninger innen 6 inches på kanten av vegen eller over-eksponert fortau. Vent ca 20 minutter eller følge ventetiden på produktets instruksjoner.

•Mix rock salt med varmt vann i en bøtte til det oppløses og så helle den i en hage pumpe sprøyta. Hvis du ikke har en de-icing løsning hjemme, vil denne hjemmelagde versjonen redusere frysing temperaturen på is til 15 grader F. Spray en tåke strøk av løsningen over isen patcher. Hvis hele oppkjørselen er belagt med is, vil Merk at 1 gallon av løsningen dekke ca 1000 kvadratmeter føtter.

•Kuleis av smeltende is lapper og dumpe dem på en snø bank nær slutten av oppkjørselen så de ikke smelte i plenen.

•Bruk en kornete naturlig de icer legge trekkraft og hindre mer is dannes. Spre alfalfa måltid over hele oppkjørselen ved dyppe en kopp i posen og riste det over overflaten. Denne naturlige gjødsel er mindre skadelig enn salt og andre gjødsel fordi den inneholder mindre nitrogen.