DIY oppdelte granitt

January 12

DIY oppdelte granitt

Oppdelte granitt er et landskap rydder materiale består av knust stein og granitt. Legging oppdelte granitt er et prosjekt du kan gjøre selv over en helg med grunnleggende verktøy. Installere den løs eller med en harpiks som vil danne en solid overflate materiale å redusere erosjon. En løs oppdelte granitt gangvei eller uteplass innebærer en grunnleggende installasjon forarbeide og vil vare i år med lite vedlikehold.

Instruksjoner

•Velg stedet gangvei eller uteplass og finne sin tiltenkte størrelse og form. Lå tau eller hage slanger å markere grensene til området. Gå til valgt område eller banen til overflaten for å sikre at du er fornøyd med plasseringen og størrelsen på overflaten.

•Unearth jord å grave et hull 7 inches dypt i det aktuelle området ved hjelp av en standard spade. Kompakt gjenværende løs skitt med en hånd sabotasje til bakken føles vanskelig under føttene.

•Fyll 4 inches Foundation med 3/4-tommers samlet base. Spre samlet med en rake og tamp den å kile steinene sammen. Grus base forbedrer webområdets drenering og holder overflaten fra å synke.

•Rake en 3-tommers lag med oppdelte granitt over grus sokkelen. Tamp oppdelte granitt til brikkene ikke skifte under føttene. Legge til en annen 2-tommers lag med oppdelte granitt ned overflaten. Skråningen sidene slik at midten av den gangvei eller uteplass er det høyeste punktet på overflaten for drenering og tamp den.

Tips og advarsler

  • Installere kanter langs sidene av overflaten inneholder løs materialet. Bruk metall eller fleksible kanter for en enkel ut, eller stein utleggere og tømmer til definisjon og struktur.