DIY mikrobølgeovn Over området

June 17

DIY mikrobølgeovn Over området

De siste årene har sett den økende populariteten til mikrobølgeovner montert under skap over ovnen din. Det er et par grunner folk som dette oppsettet. Først er du kan bruke mikrobølgeovns innebygde ventilasjonssystemet å trekke matlaging røyk og lukt ut av huset. Den andre grunnen er du ikke lenger trenger å gi opp verdifulle counter plass til denne kompakt apparat. Som en gjøre det selv prosjekt, installere mikrobølgeovn over området kan gjøres av hvem.

Gamle enheten

Hvis det er en gammel mikrobølgeovn enhet henger i veien, åpenbart må du fjerne den først. Husk å slå strømmen på boksen breaker før du kobler noe. Dette bør være en enkel prosess. Løsne plugger og ledninger og skru ut skruene som holder den på plass. Det kan komme ned hardt og fort så vær klar. Hvis det er ingen gamle enheten på plass og du har et perfekt rom venter på å bli fylt med din nye mikrobølgeovn, så mye bedre.

Installasjon

Finne instruksjoner for toppen monteringsplaten. Identifisere midten av plassen der mikrobølgeovn passer. I stedet for å anta din plass er standard 30 inches, måle fra hver regjering side og lage en mark i midten (midtstilt). Finn noen nærliggende stenderne også for å få en bolt eller to 2 x 4 stud (dette ikke er alltid mulig).

Midtstille montasjeplaten i toppen av mikrobølgeovn plass, og bruke en blyant merke hull på tre hvor skruene går. Sette platen og bore hullene, ikke glemme å også bore en nær baksiden av plass til strømledningen, som vil være nødvendig å mate gjennom for å plugge i. Hvis du ikke har en stikkontakt der, har elektriker installere en. Dette er en mindre jobb.

Fest monteringsplaten på plass. Kontroller at den er riktig plassert eller foran eller mikrobølgeovnen din kan stikke ut et par inches. Når monteringsplaten er solid festet med skruer, bringe mikrobølgeovn enheten over og feed strømledningen gjennom forborede åpningen. Skyv enheten på nupper på monteringsplaten, skru hengende bolter i ovnen og stram godt. Koble ovnen og slå tilbake på.