DIY: Metall Fortelt vinduskarmer

August 23

DIY: Metall Fortelt vinduskarmer

Metall Fortelt vinduskarmer knyttes til utsiden av hjemmet ditt vindusrammen å gi skygge. Legge til skygge i vinduet vil hjelpe holde sterke sollyset ut av hjemmet og senke temperaturen i nærheten av vinduet. I stedet for å kjøpe en dyr metall Fortelt vindusramme, bygge din egen bruker billig likevel slitesterk aluminium finner du på oppussing butikken.

Instruksjoner

•Measure Vinduets bredde på en tape mål. Legge til 4 inches i denne målingen. Måle hvor langt du vil i markisen å stikke frem fra huset ved å utvide et tau i en 90-graders vinkel ut fra vinduet til vindusrammen vertikale side.

•Hold en veggbrakett mot siden av vinduets ramme på stedet der de i aluminium markisen vil gå. Feste braketten på rammen med galvanisert stål skruer. Knytte en andre veggbrakett på samme måte på den andre siden på vinduskarmen. Bruke et nivå for å sikre at parentesene justeres.

•Sett en 4-fots lange aluminium bar vertikalt på hver side av vinduskarmen med stål skruer. Disse barer må festes under av. Hvis vinduet er mindre enn 4 fot lang, bruker du en 1 - eller 2-fot lang aluminium bar.

•Opprett horisontale støtter ved skjæring to aluminium barer så de måler bredden i markisen. Kutte tre stykker av aluminium barer i forhold til lengden i markisen. Bore gjennom barer legge to av bitene i markisen skrå kanter med skruer og en makt drill. Det tredje stang brukes som en spenne ned i markisen kroppen.

•Skjære malt aluminium sengetøy med en så ifølge lengden og bredden målinger. Dette er hoveddelen i markisen. Sikre dette kuttet plater til vannrette delen på begge sider av L-ramme med galvanisert stål skruer. Vertikal under i markisen vil henge ned på en 90-graders vinkel.

•Hold i viktigste markisen mot horisontale rammer og sikre det på plass med skruene på toppen og bunnen. Fest det viktigste forteltet veggstativ for støtte med skruer. Påføre base barer på vinduskarmen med skruer og sikre dem til teksten i hovedrammen.

•Skjære siden trekantet paneler av et stykke aluminium sengetøy ifølge målinger tatt. Fest panelene til rammen barene ligger på siden av i metall markisen. Bruk seks skruene--en skrue på hvert trekantet hjørne og et i midten av hver side - å koble panelene til barer.