DIY: Maur utryddelse

July 23

DIY: Maur utryddelse

Over 10 000 arter av maur er oppdaget over hele verden. Disse høylig praktisk insekter har lært å leve med mennesker, fôring av våre søppel og igjen smuler. Maur problemer kan synes å komme fra intet og raskt overvelde å håndtere dem. De høye prisene belastet av mange exterminators kan be deg å håndtere din maur infestation selv. Ta litt tid å bli kjent med alternativene og begynne å jobbe på ridding huset av maur.

Instruksjoner

•Prøv å finne maur reir i huset. Dette er områder der maur live, og eliminere dem vil bli kvitt maur problemet. Hvis du har problemer med å finne dem, følg spredt maur du finner i huset. Det kan være flere reir, så ikke anta at du har behandlet problemet etter eliminerer en.

•Seal alle sprekker og sprekker med reparer. Du finner maur i huset ditt selv etter at du har slått dører og fast. Maurene kan komme inn i huset gjennom selv den minste gapet. Gå gjennom huset ser for sprekker, og forsegle dem med caulk.

•Rengjør huset grundig. Fjern alle rot. Støvsugeren huset er færre steder maurene er å skjule. Spesielt ta vare for å fjerne smuler mat igjen på kjøkkenet tellere. Maur vil mate på noe mat igjen.

•Ta søppelet ut daglig og holde søppel i forseglet søppel bokser. Maur vanligvis feed av søppel hjemme eller utenfor hjemmet. Å holde søppelet ren og forseglet vil bidra til å takle dette problemet.

•Bruk en kommersiell maur plantevernmidler reir og deretter vakuum opp restene. Det er mulig å bare bruke et vakuum hvis du er redd for å skade miljøet med maur produkter, men sikre at du har fullstendig behandlet med maur problemet. Et godt alternativ til webinar er sprøyting reir med vann.

•Deal med problemet expediently. Hvis du ikke gjør forsøk på å eliminere maur så raskt som mulig, kan problemet tar over huset og nødvendiggjøre en profesjonell exterminator.