DIY magnetiske låser

March 21

DIY magnetiske låser

Magnetisk låser leveres i to varianter - typer som bruker elektromagnetisk kraft til å holde en døren lukket hvis låsen oppheves, og de bruker magnetisme for å manipulere låsene eller deadbolts. I prinsippet er magnetiske låser en enkel og pålitelig tilnærming til sikkerhet, forutsatt at noen grunnleggende forsiktighetsregler er iakttatt under prosessen med utvikling.

Elektromagnetisk låser

En standard elektromagnetisk lås funksjoner en jernplate festet til døren og en elektromagnet knyttet til den sikre siden av oppføringen. Når låst, elektromagnet engasjerer, trekke jern platen mot magneten med nok kraft at en person ikke kan trekke døren åpen. Lås er lett for å opprette--bare fester jern platen til døren og knytte elektromagnet på innsiden. Beware, men at kraften som trengs til å opprette et elektromagnetisk felt av nok makt å stoppe en normal inntrenger kan være betydelig, så en dedikert krets kan være nødvendig, vurdert for høyere strømstyrke enn en vanlig jordet stikkontakt.

Magnet-assistert låser

Magnet-assistert lås bruker magnetisk styrker å åpne eller lukke bolter. En gjør det selv-versjon kan inneholde en deadbolt som er trukket ut av en magnetisk servo. En ekstern tilgang enheten som en spillkontroller eller garasje-døråpner aktiverer servo, som engasjerer eller kobles deadbolt. Denne typen lås har minimal strømkrav, som elektromagnetisk kraft ikke holder døren lukket. Demontere en radiostyrt bil eller fly å få motorer og fjernkontroll for å betjene deadbolt.

Tilgangskontroll

Magnetisk låser kan aktiveres eller deaktiveres på en rekke måter - ved nøkler som fysisk åpne eller lukke en elektrisk krets, datamaskin tastatur eller card leserne eller fjernkontrollene. Ta nødvendige forholdsregler for å sikre at midlene for tilgangskontroll er sikre. Også gjennomføre skikkelig planlegging i tilfelle magnet-assistert lås mislykkes i låst posisjon. Kontroller at du har en mulighet til å få tilgang til den sikrede.

Sikkerhetstips

Alltid montere maskinvaren for en magnetisk lås på den sikre siden av døren for å redusere risikoen for Lås manipulering. Fordi elektromagnetisk låser krever en kontinuerlig tilførsel av strøm til aktiv, kan du vurdere et batteri backup eller generator bypass å håndtere strømbrudd scenarier. Husk at selv om en velutformet elektromagnet kan hold med styrker som oppfyller eller overgår feil kraften av tradisjonelle deadbolts, låsen er bare like sikre som kabinettet, så pass på å forsterke låsen tilkobling til veggene å unngå at låsen seg revet av veggen under en forsøkte forstyrrelse.