DIY liming finér

March 21

DIY liming finér

Finér er et tynt lag av tre som brukes på overflaten av en annen type av tre. De beste gjelder finér til er kryssfiner, middels tetthet fibertre eller sponplate. Du kan bruke finér harde tresorter om veden er pusset først fjerne enhver tidligere ferdig eller misdannelser. Overflaten skal være rene og flat for finér program. Det finnes et utvalg av lim metoder basert på verktøyene du har tilgjengelig og objektet du er finèr.

Instruksjoner

Lysrøret sand og rengjør overflaten du planlegger å finer. Forberede limet du valgte å bruke i henhold til instruksjonene på pakken. Noen lim må blandes med vann, mens andre er klar til bruk.

•Apply et tynt lag med lim til veden overflaten med en lim-roller. Bruke limingen jevnt for å hindre bobler. Du må bruke to strøk for å få et jevnt lag. Aldri satt limet på ferniss. Plass ferniss på limt veden overflaten, støtte siden ned. Legge til finér i begge sider av tre, selv om en side ikke vil bli sett. Dette hindrer fordreining på grunn av ujevn stress på veden.

•Glatt ferniss i sirkler fra midten ut. Klemme ferniss ned midt i de og la limet tørr. Følg tørketid angitt for din type feste. Hvis du bruker oppvarmet lim, i stedet for fastklemming, dekke et strykejern med en klut. Bruker høy varme, jern toppen av ferniss fra midten ut. Bruke lett trykk og sikre at du får hele overflaten med jern. Kontakt lim benyttes for overflater som ikke kan festet eller oppvarmet.

•Tillat lim tørke før trimming ferniss ferdig størrelse. La lim kur i minst 24 timer før du fullfører ferniss av sliping og flekker, om nødvendig.