DIY: Legging skifer

October 31

DIY: Legging skifer

Skifer brukes ofte til terrasser og gangstier. Den vakre steinen blander i omgivelsene, slik at det ser ut som en naturlig del av landskapet. Installere skifer kan være en bit arbeidsintensiv, og det er graving og tunge løftene involvert. Men det kan også være morsomt fordi det er som å sette sammen et gigantisk puslespill. Dette er et svært givende prosjekt, men ikke en rask. Gi deg selv et par helgene for å fullføre installasjonen av skifer riktig.

Utforme prosjektet

Det er svært viktig å designe terrassen eller gangvei før du begynner. Brikkene kommer i tilfeldige størrelser og former, og det er svært vanskelig å bare figur kvadrat fot som du ville med en firkantet brikke eller utleggermaskin. Bruke en landscaper spraymaling å vise omrisset av terrassen i hagen og ta mål av design. Merk områder som du kan forlate åpne for planting, så du ikke ender opp med for mye skifer. Ta skissen med deg til leverandører, og de kan hjelpe deg finne hvor mye skifer må. De kan også hjelpe deg å finne stykker som passer inn i visse områder av terrassen eller gangvei, for eksempel hvis du trenger flere biter med rette kanter.

Håndplukke brikker

Å få en skifer prosjektet er nivå er absolutt en utfordring. Håndplukke din enkeltdelene kontra å bare kjøpe en pall av dem, vil sikre du har en mer jevn tykkelse. Du bør holde seg i stykker som er mellom 1 og 2 inches tykke. Du vil også vite at ingen av bitene er for tung for deg å løfte. Sikre at du får et godt tverrsnitt av små og store stykker, så du kan passe dem sammen i prosjektet.

Å sette sammen puslespillet

Før du begynner å installere permanent skifer bitene, vil du legge dem ut og finne ut hvilke stykke du vil sette hvor. Bruk større stykker hvor du får mest trafikk og sjekk at den beste utseende siden vender. Du kan bruke en fett-blyant og nummerere dem i rekkefølgen du vil plassere dem. Du vil også kunne pre-cut stykker, slik at installasjonen vil gå raskere. Ved å finne motivet før du begynner, er at du sikrer at du vil elske din gårdsplass når den er ferdig.

Forberede grunnen

Grave i maling linjene til en dybde på ca 6 inches for en uteplass og 4 inches for en gangvei. Det er mange materialer du kan bruke for kantlinjen, eller du skifer terrassen eller gangvei kan være grenseløs som en naturlig del av landskapet. Hvis patio har buede linjer til grensen, kan du kjøre innsats hver par føtter og nagle en fleksibel kantlinje bord eller plast ramme til innsatsen å gi den et rent utseende, forskjellig fra terrassen til plenen.

Gangveier bør være dekket med et tynt lag med grus å hindre ugress og gi noen drenering. Dette vil også hindre frost eller fryse fra løfte heller og flyttes. Deretter bør to inches av sand legges til gangvei. Tåke sand ned, og gå deretter over hele gangvei med en komprimator. Du kan bruke hånd endrer, men du vil måtte gå over området flere ganger. Bruker en leid vibrerende komprimator vil gjøre prosjektet går mye raskere og det blir lettere på deg fysisk.

Terrasser er litt annerledes. Hvis du har et sprinkleranlegg eller alle elektriske behov i hagen din, vil du installere rørene før du installerer terrassen. Ellers kan du ende opp med å trekke opp patio installere dem senere. Hvis du planlegger å bruke en bunndekkende mellom steinene, vil du bruke en kompost til jord blanding som går under dem. Mange bruker også en del av terrassen for å dyrke planter. Hvis du ikke vil bunndekkende mellom steinene, men ønsker en inndeling for planting, kan du blande i organisk materiale til akkurat det området. Blande like deler av jord og sand hvis du ikke bruker en bunndekkende, og kuttet alle ned litt å legge i kompost hvis du gjør. Jord/sand blandingen ville lage en lett-å-kompakt base for patio. Fyll i området mellom kantlinjene med blandingen. Rake ut blandingen til å opprette et selv område. Bruk en lang 2 x 4-tommers bord: begynne i en ende og trekk kortet deg til nivå ut jord. Deretter tamp jorda ved hjelp av en vibrerende komprimator. Du kan leie disse komprimator helst verktøyet utleie butikk. På dette punktet kan du plante busker, busker og blomster i områder du har definert i terrassen.

Angi din skifer

Angi steinene er mye arbeid, men siden du allerede har merket dem, du er på oppløpssiden. Bruk en gummihammer for å hamre steinene i skitt blandingen. Kontrollere nivået av hver stein og sammenlign omkringliggende Stones. Kontroller at du ikke la noen store kanter stikker opp over skitt eller de vil bli en tripping fare. Når du har dem på sted, spray hele området ned med vann for å hjelpe dem å bosette seg i. På hans punkt, kan en bunndekkende legges til jord mellom steinene, om ønskelig.

For gangbaner, trykker du steinene ned i sanden med en hammer. Gangveier være ikke nivået som terrasser og bør har hull fylt med sand, småstein, grus eller mulch. Dette vil holde dem fra å være en tripping fare og videre holde dem på plass.