DIY lampe brytere

April 24

Mange tror at når en lampe bryter bryter, må du kaste lampen og kjøpe en ny. Dette ikke kunne være lenger fra sannheten. Lampe bryterne er lett å reparere og erstatte og gjøre en stor gjør det selv prosjekt for den ellers nybegynner hjemmet altmuligmann.

Installere en lampe ledningen bryter

Velg plasseringen på ledningen der du vil bytte til være. Hvis pluggen er polarisert (en spiss er større enn den andre - de fleste nyere er) må du klippe ledningen på siden av ledningen overfor større spiss. Hvis det ikke er polarisert, enn du kan kutte hver side. Husk å koble lampen før du gjør din første kuttet. Bruke verktøyet kniven, lage en 5/8-tommers snitt mellom to ledninger. Trekke ledninger fra hverandre for å lage en diamant-form og deretter gjøre din andre kutt ned midt i en av delene delt - ikke-polarisert wire hvis plugg er polarisert, eller enten wire hvis det ikke er polarisert. Skru ut de to halvdelene av lysbryteren med din skrutrekker, og sett inn baksiden halvparten av bryteren i den diamantformede figuren to ledningene. Montering overstykket bryteren over ledningene, skru inn skruen og stram den på plass. Teste lampen.

Installere en treveis lampe bryter

Nesten alle lampe kan gjøres i en tre-veis lampe ved å erstatte lys socket. Spørre på din lokale jernvarehandel om hva socket må du kjøpe. Koble lampen, fjerne pære og lampeskjerm parentesene. Se etter ordet "trykk" på socket, presse med tommelen i dette området og fjerne den. Løsne de terminal skruene og fjern ledningene fra den gamle kontakten, og slipp socket. Koble ledningene til terminalene på de nye socket. Stramme skruene og erstatte socket dekke, skyggen braketter og pære, og teste lampen.