DIY lagring skuffer

November 8

DIY lagring skuffer

Lagring skuffer er en måte å fjerne elementer som du trenger senere, men ønsker ikke å se på akkurat nå. Det er også mange stilarter av dekorative lagring skuffer som kan brukes i vanlig skue og er innredet i en rekke farger å matche noen innredning. Disse dekorative boksene kan være dyrt, men det er lett å lage dine egne dekorative bokser og hyller med billig og noen ganger gratis materialer i ditt hjem.

Pappesker til dekorative lagring skuffer

Gjennomsnittlig, hverdagslige pappesker bli noe litt spesiell med en boks med spray maling. Dette fungerer best med bokser som har separate lokk som skoesker, men kan arbeide med noen. Bare sørg for at din er feilfri og ledig av støv eller skitt og spray det med flere lett strøk med spraymaling. Flere lett strøk med maling bidrar til å hindre kjører og drypper og etterlater en jevnere og blankere overflate. Fortsette lett strøk med maling, la det tørke mellom strøk til hele overflaten av boksen er dekket og det er ingen flekkete flekker der boksen under viser gjennom. Når boksen er malt kan du stable det med andre forskjellige former og størrelser på hyller, avslutter tabeller eller på gulvet som dekorative stabling bokser.

Dekorere plast binger

Bruke en stor plast kasse med flat sider, dekker utsiden decoupage lim og stoff som passer ditt innredning. Gjør to hull på hver ende for å feste stykker av tau gjennom. Sett inn endene av en 12-tommers stykke tung tau og tie ender i boksen å opprette håndtak. Skyv boksen under en hylle lagring ble bare dekorative.

Bin venner for å organisere organisasjonen

Et produkt som kalles Bin kamerater gjør scenen for å organisere bokser og hyller. Dette produktet festes på innsiden av din kasse og skaper lommer rundt omkretsen. Dette tillater deg å lagre mindre elementer i lomma personlige uten å miste dem i bunnen av boksen.

Andre organisasjon ideer

I en stor plast kasse, plassere flere seks pack øl holdere, flatt på bunnen. Bruk atskilt mellomrom for å lagre blyanter, penner, pensler og andre mellomstore elementer som ellers ville bli blandet opp i bunnen av en boks. Bruk egg kartonger til å lagre små elementer og stable dem i hyllene.