DIY: Lagring skap benk

January 18

DIY: Lagring skap benk

Er du på utkikk etter en måte å holde din portrom eller mudroom rot under kontroll? Har du begravd under hauger av sko, kåper og ryggsekker? Hvis du er klar til å legge noen kontroll til portrom området, ser ikke lenger enn noen enkel lagring skap benk løsninger som ikke vil bare bekjempe rot, men vil gi et innbydende område å hilse på gjestene og familie.

Vurdere plass og Design

Vurdere plassen der vil du bli bygning lagring skap benken. Konto for dører og dører som åpner i rommet. Måle brukbare areal og bestemme hvor mange skap som du ønsker og hvor mange du kan passe inn i rommet. Konto for en 30-tommers benk som vil sitte ved siden av skap.

Kjøpe uferdige bokhyller

Besøke en uferdig møbelforretning (enten lokalt eller online) og kjøpe så mange uferdige bokhyller (med justerbare hyller) du trenger skap. En ideell størrelse bokhylle er 15-24 inches i bredde med 72 til 80 inches i høyden. Prep for maling ved å fylle hullene eller åpninger med tre sparkel og forsiktig sand hele bokhyllen. Utføre to enten hvit (bruker primer først) eller svart maling.

Bruke en uferdige tre kube

Kjøpe en dobbel cubed tre cubbie måler 30 inches lang. Fylle hull og sprekker med tre sparkel, forsiktig sand og male i samme farge som oppbevaringsskap. Plasser cubbie på sin side langs opprette en benk. Plasser kurver i kuber å skjule rot. Legge til et par dekorative puter til toppen av benken for dekorative interesse.

Sette det alle sammen

Opprette lagring skap ved å plassere bokhyller side ved side og feste dem til veggen med skruene fra innsiden. Plasser lagring benken ved oppbevaringsskap. Sette en justerbar hyllene 12 inches fra bunnen av skapet. Bruk bunnen av skapet for sko og plassere en kurv på bunnen hyllen for nøkler, solbriller og mobiltelefoner. Henge to eller tre pels kroker i skapet på et nivå som lar strøk for å henge komfortabelt over kurven. Sett noen flere av hyllene over pelsen stativ å holde andre rot ryddig og ordentlig.

Vurdere laminat

Et annet alternativ er å kjøpe laminert ClosetMaid skapet arrangørene og bygge en tilsvarende lagring skap benken enhet. Montere skap arrangørene per produsentens instruksjoner og oppretter et oppsett som ligner på bokhylle og koselige konfigurasjonen.