DIY kunstig steinene

February 1

Kunstig steinene er laget av en blanding kalt hypertufa, som først ble formulert på 1800-tallet som en erstatning for en vulkanske bergarter kalles tufa. Tufa ble brukt før den tiden for å gjøre allværs-plantasjeeiere. Tufa er ikke lenger lett oppnåelige, så hypertufa tjener formålet. Hypertufa er relativt lett, materialet kan lett finnes hjemme forbedring sentre og det tåler alle været ekstreme.

Ingrediensene og blander

Tre ingredienser og vann er nødvendig for å gjøre hypertufa: perlitt, torv moss og Portland sement. Bland de tre tørre ingrediensene til en ensartet konsistens før du legger til vannet. Legg nesten like mye vann i volum som hver av ingrediensene. Legge til vannet litt om gangen og bland godt etter hvert tillegg for å unngå å gjøre blandingen for tynn. Når du kan danne blandingen i en ball, har nok vann. Konsistensen skal likne barn gjørme paier.

Blanding av hypertufa i en trillebår eller andre store, åpne, vanntett beholder. Bruke en flat-ledet spade for miksing. Bruk gummihansker gjennom prosessen, og bære en puste maske når du blander de tørre ingrediensene for å unngå innånding av støv. Tappe utenfor og gjør miksing.

Start med et lite prosjekt, for eksempel en planter, å bli kjent med blandingen og behandle før større prosjekter som steiner. Når du oppretter en planter, gjør drenering hull i bunnen av innsetting treplugger innpakket i plast.

Muggsopp

Du trenger en mold for hva hypertufa prosjektet du gjør. For plantasjeeiere, bruk en pappeske, en kjøligere eller det som er praktisk. For å gjøre faux steiner, du kan også bruke boksene og kjølere, men du må opprette en figur i mold som vil gi det ferdige produktet en rock-aktig figur. Bunched aluminium folie eller dagligvarer poser tjene pent for dette. Uansett hva mold, må du justere det med plast før pouring den våte hypertufa i den. Hell et lag om to eller tre inches dypt i bunnen av mold, og sett en mindre, plast-innpakket beholderen eller objektet inni for å holde hypertufa sider av mold.

Herding

La hypertufa tørke for 24 timer, og deretter fjerne den fra mold. Snu mold og løft den fra hypertufa. Fjerne plastposen og bruke en stålbørste for å glatte ut noen skarpe kanter eller rynker fra posen. Plasser plastposen tilbake på hypertufa og la det kur for en hel måned. Hvis du hopper over herding trinnet, vil kunstige rock ikke stå opp til ekstremvær. Etter en kur, bruk en hageslange til å vaske bort løs materiale.

Heldigvis ligner herdet hypertufa farge og tekstur av ekte rock, så du ikke trenger å male den. Etter vasking er det klart for plassering i hagen.