DIY: Kontroll mygg

October 18

DIY: Kontroll mygg

Kjellere, også kjent som frukt fluer, er et vanlig problem i mange husholdninger, spesielt i sommermånedene når temperaturen er høy. Men de kan vises til enhver tid av året, og er ofte vanskelig å fjerne. De små gnagerne er tiltrukket av rotting mat og planter, og de kan legge så mange som 500 egg under sin levetid omtrent en til åtte dager. Det er mange arter, men nøkkelen til deres fjerning er den samme.

Instruksjoner

Elimnation

•Eliminate kilde. Finn ut hvor mygg kommer fra, og fjerne kilden. Hvis fluene har lagt egg i jord i en plante, fjerne anlegget. Hvis mygg synes å komme fra en utendørs hage eller beskjære, kan du prøve å plukke frukt tidlig, eller plante mellom mygg er livssyklus.

•Design din avling eller hagen med giftige grensen planter. Sopp-spising fruit fluer vil spise røttene. Dette vil ikke bare drepe den voksne mygg, men effekten vil også bli gitt videre til larvene.

•Rengjør huset. Mygg er tiltrukket til rotting mat samt frukt og planter. Oppvask igjen i vasken eller gamle mat igjen sitter på plater kan tegne dem. Gå gjennom huset, og kontroller at alle kilder av rotting mat er borte. Rydde opp og kjøre i søppel fjerning også.

•Fyll et glass halvveis med appelsin juice eller eddik, og la den sitte ute over natten på et sted hvor kjellere finnes ofte. Mygg vil bli tiltrukket surheten og klatre i å spise. De vil ikke kunne gå ut, og i morgen, glass vil være full av døde mygg. Gjenta denne prosessen til alle mygg er borte.

Tips og advarsler

  • Det er viktig å holde huset klart av gamle mat mens i ferd med å utrydde skadedyr.
  • Hvis du har barn, sjekk deres rom for gamle plater, boller og kopper som kan være årsaken til din infestation.
  • Når du bruker grensen planter, husk å sjekke for barn og dyr sikkerhet.