DIY kjelleren hyller

February 15

Kjellere er en tradisjonell sted å lagre overskytende husholdningsartikler. Fuktighet og uferdige vegger er de største hindringene for hengende hyllene i kjellere. Fuktighet er et problem fordi høy fuktighet nivåer vil fordreie ubehandlet tre. Cinderblock, synlig mur eller uferdige vegger presentere utfordringer å sikre hyller vegger. Overvinne disse problemene med litt planlegging og arbeid. På kort tid, kan du bygge funksjonelle og attraktive kjelleren hyller.

Beskytte og dekorere

Tre hyller gir gjør det selv byggherren de fleste alternativene. Tre for hyllene er lett tilgjengelig, relativt billig og meget allsidig. Pine er en akseptabel tresort bruke DIY kjelleren hyller. Hver lumberyard og de fleste oppussing butikker vil bære et utvalg av furu tre produkter. Furu er vanligvis den billigste typen tre. Siden furu er et mykt tre, er det ikke et ideelt tre produkt for fuktige miljøer. Furu krever litt tid, krefter og ekstra materiale å lage den egnet til bruk i kjellere med høy luftfuktighet. Bruk en tre pre conditioner etterfulgt av en god kvalitet flekk å beskytte hyllene. Legge til en polyuretan belegg å forsegle og bevare skogen.

Som et alternativ til å la den naturlige tre vises, prøve å male hyllene. Tre flekker suge i skogen, men maling sitter på toppen av overflaten, gjør maling et godt valg å holde fuktighet av tre. Hvis du vil legge til farge på en trist kjeller, male hyllene med en høy glans maling i levende blå, gul eller rød. Skinnende maling fungerer godt for dette prosjektet fordi det reflekterer mer lys og er lettere å rengjøre enn andre sheens.

Kutt veden til hyller

For å opprette hyllene, mål dybde og lengden på området der du vil plassere hyllene. De fleste steder som selger trelast vil også kutt veden ned til størrelsen for deg. Denne tjenesten er noen ganger inkludert i skogen eller butikken kan kreve en nominell avgift. Enten du klippe det eller har butikken klippe det, få målinger riktig. Bruk sandpapir til å sand ned klippkanten for en mer polert utseende.

Hylle støtte

Kjøpe metall brakettene å holde hyllene til veggen. Galvanisert eller malt metall vil vare lenger enn tre støtter hvis veggen er utsatt for fuktighet seeping gjennom. L-formet brakettene gir den beste stabiliteten fordi du sikre dem på veggen også på sokkelen. Fordi del av braketten henger over sokkelen nedenfor, vil du miste litt lagringskapasitet mellom hyller. Hylle standarder er lang metall støtter med spor for parenteser; hyllene hvile på parentesene. Hylle standarder er svært fleksibel fordi det er enkelt å flytte parentesene opp eller ned standarden å endre avstanden mellom hyller.

For å montere holdeklammere til veggen, finne veggen studs i området der du vil henge hyllene. Bruk et merke en rett linje der du vil plassere hver hylle. Bruk treskruer for å skru brakettene på stud. Hvis det er ingen stenderne i området, bruk hul veggen ankere. Murvegger, kjøpe spesielle mur skruene fra jernvarehandel; Følg produsentens retninger for å sikre klammeparentesene med skruene.