DIY kjelleren gjennom systemet å avlede vann

December 12

DIY kjelleren gjennom systemet å avlede vann

En gjør det selv gjennom system å avlede vann fra kjelleren kan hindre kostbare skade til din bolig. Ofte vann inn en kjeller på leddene der veggene møter gulvet, og vanligvis regnvann og smelter snøen er de viktigste årsakene til vann akkumulering i kjelleren. Bygge et trau system kan være en av de mest effektive og minst kostbare alternativene å bli kvitt problemet. «Fransk avløp» er vanligvis bygget rundt omkretsen av kjellere å eliminere de eldgamle problemet med våt kjellere.

Betraktninger

Fransk avløp systemet er en omkrets gjennom system som installeres vanligvis nærheten av innkvarteringen. Systemet kan settes på utsiden eller på innsiden. Den grunnleggende ideen er å samle vann og ta den bort til det laveste punktet på eiendommen slik at det ikke strømmer tilbake inn i hjemmet. Gå til din by hus koden avdeling og snakke med bygningen kode inspektør om regelverket for dreneringssystemer for viderekobling vann fra kjelleren.

Interiør fransk avløp

Et effektivt alternativ for en DIY kjelleren gjennom system er å installere en fransk avløp på indre av strukturen. Vann som kommer opp gjennom gulvet eller infiltrerer foundation veggene fanget, viderekobles og utladet. Dette gjennom systemet krever også installasjon av en sump pumpe. Måle et punkt 18 til 24 inches unna veggene. Bruk en jackhammer for å bryte opp betongen. Fjerne en 6-tommers bred stripe av betong kjører hele lengden av veggene. Grave 18 inches jord og fylle sengen med 2 inches av grus. Steinene gir en solid seng å legge 4 tommers diameter-perforert rør rundt omkretsen av gulvet.

Sted perforert hullene av røret med billedsiden ned. Skråning røret på ¼ tomme per fot slik at det drenerer riktig. Røret feeds i en samling tank ligger på et tidspunkt langs perimeteren i underetasjen. Fylle resten av plass, på sidene og toppen av perforerte røret, med grus. Installere en pålitelig sump pumpe i tanken samling. Sump pumpen fjerner vannet og leder det fra huset. Sjekk din bygge koder for å bestemme dybden av beholderen samling.

Utvendig fransk avløp

Utvendig gjennom systemet fungerer stort sett på samme måte, bortsett fra en sump pumpe ikke er nødvendig. Gravingen U-formet rundt huset 6 inches bred og 24 tommer dyp. Starte utgravningene 4 til 6 fot fra hjemmet og rute grøften til det laveste punktet på land. Sett en 2-tommers laget av bergarter i hullet. Installere perforert PVC-rør, med en ¼ tomme-per-fots skråning, utfor til avkjørselen vann. Dekker røret med steiner og topp det med jord. Legge torv over grøften å matche den med det omliggende landskapet.