DIY karnappvindu gardinstenger

January 29

Karnappvinduer tilbyr sjarm, samt ytterligere lys i alle rom. Men kan formen på casement være utfordrende når det gjelder å velge tilsvarende vinduet behandlinger. Det er flere rod alternativer å ramme bay vinduet.

Rod valg

Alternativer for stenger omfatter karnappvindu gardinstenger, tre gardin stenger eller to gardinstenger. Butikker som spesialiserer seg på vinduet behandlinger kan tilby en sann karnappvindu gardin stang som en enkelt stang utstyrt spesielt for vinduet. Resultatene er elegante, men har også en high-end prislapp på grunn av tilpasning.

En mer kostnadseffektiv alternativ er å installere tre standard gardinstenger: en over hvert vindu casement. Du finner standard stenger i de fleste rabatt butikker, som resulterer i en lavere kostnad. Avhengig av vinduet behandling valgt og oppsettet for vinduet, kan stenger installeres nært nok til å gi illusjon av en enkelt stang.

Du kan også kjøpe to mindre gardinstenger som passer mellom tre windows til å vinduet bay. Vanligvis brukes denne teknikken til å lage et mer elegant utseende siden den brukes til å vise, ren paneler.

Gardiner på en pinne

For den rimeligste-- ennå allsidig - løsning, vurdere fôr bay vinduet med maling pinner i stedet for gardinstenger. Du trenger et nivå, en limpistolen, flere male pinner fra en lokal maling butikk eller varehus, lange strimler av stoffet lås, en stifting gun og vinduet behandlinger.

Starter på den venstre siden der du vil at gardiner eller valance skal begynne, lå maling pinne vannrett øverst på vinduskarmen. Posisjon hvor høyt du vil det installert og bruke ditt nivå. Bruk din stifting gun for å sikre pinnen på plass.

Lå neste pinne ved første, nivå det selv med første pinne og fortsette å installere maling pinner i en horisontal linje helt rundt bay vinduet, slutter der du vil behandling til slutt på det siste vinduet. Du må kutte pinner å passe rundt bay hjørnene. Bare sørg for at du holde dem i en kontinuerlig, selv linje.

Bruk din limpistolen for å lime en side av din stoff lås striper langs maling pinner. Lim eller sy den andre siden av strimler til toppen av din valance.

Fest valance til maling stokker for en tilpasset vindu behandling.Dette fleksible alternativet lar deg opprettholde et variert utvalg av behandlinger å matche alle sesongen, ferie eller humør.