DIY-installere vann bløtgjøringsmiddel

November 9

Vann bløtgjøringsmiddel brukes for nedtoningen vann som renner fra en kilde, for eksempel en overhead tank. Vann nedtoningen er nødvendig fordi steder der vann lagres inneholder magnesium og kalsium, som kan kombineres for å gjøre vannet "hard". Disse stoffene er ofte uunngåelig i tanker eller andre lagringsområder. Salt er en av de vanligste stoffene som brukes til å mykne vann, ikke bare fordi natrium er en naturlig nedtoningen og rensing agent, men også fordi det er den rimeligste og mye billigere enn omvendt osmose, store alternativet.

Slik fungerer det

Den grunnleggende ideen bak med salt som en softener er å la natrium erstatter kalsium og magnesium, og dermed nøytralisere effekten. En salt mykner mekanismen er enkelt. Vann som flyter i vann rør eller harpiksen tanken er belagt med et lag av plast perler som inneholder natrium ioner. Når vannet som inneholder magnesium og kalsium renner i harpiksen tanken, er sin exit fra springen forhindret av dette beaded laget. Natrium ioner fange opp vannet og nøytralisere disse stoffene og bland med vann. De magnesium og kalsium ionene sitter fast i perler og vannet som strømmer ut er blandet med natrium ioner.

Gjør det selv-installasjon

Installasjonen er så enkelt som å installere plast sengen med natrium perler. Dette er en enkel gjør det selv prosjekt, men du kan føle ubehag behandling av avløp elementer som rør og skiftenøkler. Hvis du ikke er sikker på du kan gjøre en god jobb, er det bedre å ta få profesjonell hjelp til å installere kalkfilteret.

Installasjonsprosessen

Du burde begynne ved å lukke sluseventil for viktigste kranen. Alle vann fra rørene må dreneres gjennom innløp og utløp kildene i husets rørleggerarbeid system. Slå av alle makt utløp også fordi varmt vann i røret kan skade huden din. Skyllemiddel har kobles til den viktigste vannkilden. Installasjonen skal fullføres ved å følge instruksjonene i produktpakke du kjøper. Når natrium er alle brukt opp, en ventil, som er del av myke, tar over og transporterer magnesium og kalsium fremdeles i rørene i en salt tank som skyller ut innholdet og erstatter den med natrium igjen. Dette kan brukes som en metode som kan "bløtgjøre" vannet til plast perler er installert på nytt.