DIY installere en takstol

June 14

Prefabrikkerte takstoler brukes til å ramme tak på fire av fem nye hus. De er sterkere og enklere å installere enn separat taket bjelkene og sperrene. En god mannskap kan ramme taket av de fleste husene med takstoler i en dag eller mindre. De må være riktig linjeavstand og angi lodd loddrett. Installasjon krever vanligvis minst fire arbeidere til å løfte takstoler til tak og sikre dem. Seks arbeidere vil bli bedre.

Instruksjoner

•Sort takstoler og plasser dem i rekkefølge, hvis de ikke var levert sånn. Finn to slutten takstoler, som har flere loddrette støtter enn interne sperrene. Mark truss steder på begge vegg caps med blyant eller markør først tegne linjer 1 1/2 inches hverandre over caps å vise truss plasseringen. Merk den første slutten truss bak huset med en linje 1 1/2 inches i.

•Mark den andre truss plasseringen av måler 23 1/4 tommer fra veggen slutten for å tegne linje; Dette vil space takstoler 24 inches hverandre på sentre. Gjøre en ekstra linje med 1 1/2-tommers avstanden, deretter merke 1 1/2-tommers truss steder med 24-tommers mellomrom lengden på veggen. Gå tilbake til den bakre veggen og merke andre hetten identisk. Siste truss merket på begge sider kan være litt mindre enn 24 inches.

•Løft opp over truss til taket, opp ned, og har arbeidere på taket sett den oppreist og lodd det loddrett. Bruk stillas for to arbeidere utenfor murene til å løfte sperrene eller løfte dem med løfte polakkene høyt nok til at taket arbeidere får dem. Spiker truss ender til veggen caps med en hammer og innramming negler drevet diagonalt, to negler på den ene siden, en spiker på den andre. Spiker 2 x 4-tommers styrene til utsiden av sperrene og innsatsen i bakken utenfor for å spenne det.

•Løft andre trusses den samme veien, alltid opp ned for taket arbeidere å reise. Installere midlertidige purlins, 1 x 4-tommers styrene spikret over sperrene å spenne dem sidelengs, starter med den tredje truss og alle tre etterpå. Arbeid ned taket til den andre enden truss settes, alltid sørge for hver truss er lodd vertikalt. Sett en ridge bord i sporene på toppen av takstoler, hvis det kalles for; ellers installere permanent purlins over bunnen akkorder av takstol til å holde dem.

•Installer orkanen klipp på ytterkantene av alle takstoler. Dette er metallbrakettene som er naglet til veggen cap styrene og truss sperrene med galvanisert negler, å holde takstoler sikrere.

Tips og advarsler

  • Tre arbeidere på bakken og tre på taket vil gjøre jobben enklere. Sette en bakken arbeidstaker utenfor hver vegg og tredje i midten av huset med en løfte stang. Har to arbeidere på utsiden av taket å fange truss og en tredje i sentrum for å heve den.