DIY innramming en utvendig dør i en eksisterende vegg

February 13

Når innramming en utvendig dør i en eksisterende vegg, forbereder og planlegger vil spare deg tid og penger og hjelp du forventer sikkerhetsspørsmål som kan føre til personskade eller konstruksjonssvikt. Hvis du planlegger å ramme en utvendig dør i en eksisterende vegg, bør du vite om tilgjengelige verktøy, materialer og teknikker for en trygg og vellykket prosjektgjennomføring.

Verktøy og materialer

Sikre av følgende verktøy og materialer: tape tiltak, fire-fots nivå, snekkers square, spikerpistolen, hammer, Stempelkompressorer så, sirkelsag, drill, sagkrakker og prybar. Du må også 2-ganger-4 trelast, negler og en 2-av-8 styret for innramming hodet over portåpningen. Hvis du ikke har noen av disse, kan du kjøpe dem i en jernvarehandel.

Redusere fasader

Fjerne interiør og eksteriør ytterkledning, utsette ca 6 inches på hver side av foreslåtte døren. Finne midten av foreslåtte døren, hamre en spiker inn i veggen, deretter måle ut 24 inches på hver side av spiker-18 inches for en 36-tommers dør og 6 ekstra inches. Ikke kutte fasader. Fjerne parti tilbake til sin søm, hvis mulig. Hvis sømmen utvides forbi de 24 inches på hver side, gå videre og fjerne tilbake til søm og klippe materialet plass etter at du har installert døren.

Støtte

Installere midlertidig støtte på interiøret, bruker 2-av-4s for å bygge en midlertidig vegg og plassere støtte tre feet fra døren. Bruk en Stempelkompressorer så for å klippe bort veggen innramming. Fjerne 2-ganger-4 materiale festet til gulvet.

Innramming og installasjon

Ramme døren ved å installere doblet pigger til venstre og høyre for døren. Hver doble stud består av en full lengde 2-ganger-4 på utsiden naglet til jack stud, en 2-ganger-4 kuttet til høyden døren pluss én tomme og knyttet flush til bunnen av lengre kongen stud-på innsiden. Dobbel to 2-av-8 brett og sted over døren for en header; hodet vil bidra til å holde vekten fra taket over døren. Spiker alle innramming med 16 penny spiker.

Installere utsiden døren i den nye åpningen. Kontroller at døren er plumb og level i åpningen og fest døren til veggen med en finish spikerpistolen. Koble eksteriør og interiør vegg materialer og reparer sprekker mellom veggen og dører.