DIY ideer for en uteplass

July 26

DIY ideer for en uteplass

Hvis du har et stort asfaltert område i bak eller foran huset, ikke la den gå til sløseri. Det er et flott sted å nyte utendørs, så hvorfor ikke gjøre det til en uteplass? Det er enkelt å konvertere et tomt område i en uteplass. Etter en helg verd av innsats- eller mindre, kan du være avslappende på nye patio. Og hvis du ikke har et stort budsjett for prosjektet, fret ikke. Med noen enkle, rimelige teknikker, kan du lage din egen uteplass.

Instruksjoner

•Sett opp skyggen. Dette vil tillate deg å nyte terrassen i all slags vær og beskytte deg og din familie fra solens skadelige stråler. En skyggen alternativet er en Fortelt. En enkel struktur av lerret strukket over en metall- eller plastplate ramme, en Fortelt strekker seg ut av hjemmet ditt over patio. Det er også trekkes tilbake markise systemer. Ligner på markiser er skyggen seil, som ark lerret som er strukket mellom tre eller flere ankerpunkter. Skyggen seil, som ikke trenger å utvide av et tak, kan settes opp overalt.

•Gi i møbler. Du kan finne svært billige patio møbler sett på Wal-Mart, Target eller selv noen dagligvarebutikker. Kontroller at møblene oppfyller utsiden av ditt hjem og er solid og varig. Også fordi hagemøbler er ofte flyttet, kontroller at møblene er lett.

Vurdere din plass når shopping for møbler. Hvis patio ikke er veldig stort, ha dette i bakhodet når du handler og kjøpe riktig størrelse møbler. Og husk, en rundebordskonferanse tar mindre plass enn en firkant.

•Incorporate noen hjemmekoselig berører. Noen ideer er en utendørs tepper, vindklokker og planter: potted anlegg, planter bokser, beholder hager og små potted trær. Gå dramatisk med ildsted eller chiminea (frittstående peis). En alltid-velkommen touch er beroligende lyden av vann; legge til atmosfæren i spacet uteplass med en vannfontene. Og ikke glem utendørs belysning slik at du kan bruke patio etter mørkets frembrudd.