DIY: Hvordan lage skritt ut av betongblokker

March 9

DIY: Hvordan lage skritt ut av betongblokker

Betongblokker brukes til å bygge gjerdet veggene, bygninger og en rekke landskap funksjoner som planter senger og grilling. Du kan også bruke blokker for å bygge trapper i hagen eller hagen. Betongblokker egner seg lett til trapper. De kommer i en rekke størrelser og farger. Velg blokken som utfyller ditt landskapsarbeid og vil gi deg dybden av trinn du foretrekker. Du kan også velge å installere en ren grå blokk og male sidene og toppen av trinnene.

Instruksjoner

•Dig et område for foundation 6 inches under bakkenivå. Glatt ut en plass til din skritt. Kompakt jord med en hånd tramper.

•Dry angi blokkene til å bygge trappen. Ordne blokkene for å danne et design som du liker. Måle lengden og bredden av base av trinnene med et målebånd. Fjerne blokker.

•Measure og klippet 2 av 4s tilsvarer foten av trappen. Sikre bitene sammen med spiker å lage en ramme for betongfundament. Med en klut, spre matolje på innsiden av rammen. Plass rammen på bakken der trinnene skal installeres.

•Kombiner forhåndsblandede betong og vann etter produsentens instruksjoner. Spade 6 tommer betong inn i rammen. Glatt med en sparkel. La den satt over natten.

•Mix mørtel før det er doughy. Spre 1/2-inch mørtel på konkrete grunnlaget og angi den første raden av betongkloss.

•Still et annet lag med en mindre rad av blokker for å opprette ditt første skritt. Glatt mørtel på første rad og andre rad på toppen. Fortsette på denne måten før du har fullført din skritt. La mørtelen satt i 48 timer.