DIY: Hvordan du planlegger en skur

September 10

Oppussing lagrer tilbud skur som er bygd og klar å bli kjøpt. Men er kostnaden noen ganger ganske kostbar. Hvis du har trearbeid ferdigheter og erfaring med utendørs konstruksjon, kan det hende du kan bygge din egen skur. Ikke bare er dette et billigere alternativ, men du har en følelse av prestasjon når du er ferdig. Hvis du velger å ta denne ruten, må du ha en handlingsplan i stedet.

Zoning og koder

En av de første tingene du trenger å gjøre er sjekk din lokale byggforskrifter. Hver kommune er forskjellig. Med dette i bakhodet, zoning koder skal endre avhengig hva distriktet du bor i. Det kan være koder i ditt område som vil diktere høyden og bredden av skjulet. Det kan også være retningslinjer på stedet skjulet, mer spesifikt hvor nær skjulet kan være lokale verktøy eller egenskapslinjene.

Du må også trekke byggetillatelse før du kan starte byggingen. Oftest er tillatelse nødvendig hvis skjulet anses en fast struktur. Skjulet bli vurdert permanent hvis gulvet i skjulet er konkret. Hvis skjulet er bygget på skrenser, det kan sees som en midlertidig struktur og faller ikke inn under samme strenge retningslinjer. Gjør leksene dine og finne ut hva dine lokale myndigheter forespørsler. I noen tilfeller kan du måtte trekke tillatelsen og tillate en bygning inspeksjon.

Beliggenhet

Når du har funnet det rettslige konsekvenser, og om du trenger å trekke tillatelse, begynne å kartlegge den nøyaktige plasseringen for skjulet. Du kan ha et ideelt sted å konstruere skur, men ta hver plass nøye overveielse.

Først, se etter fast grunn. Du ønsker ikke å bygge et skur på myk jord. Dette kan skape problemer med struktur og forårsake skiftende. Dette er spesielt sant som årstidene. Hvis området blir mye snø eller regn, kan jord få mykere og svekker grunnlaget for skjulet.

Også Tenk på den mest fordelaktige beliggenheten for skur. For eksempel vil du kaste nær hjemmet eller oppkjørselen? Hvis du lagrer utstyr som skal flyttes, vil nærmer din bil eller lastebil som skjulet som mulig bli en stor tidsbesparende. Hvis du planlegger skjulet blir mer funksjonelle, kan du vurdere å plassere den i lys av huset. Du kan alltid beundre hendig arbeidet fra en stuen vinduet.

Til slutt, vurdere å få kart landmåler på eiendommen din. Finne plasseringen av underjordiske verktøy, for eksempel vannledninger eller gass rør. Bygge et skur over disse verktøyene kan være skadelig hvis byen hvert behov for å få tilgang til dem..

Bygning

Bygge et skur er mye som å bygge et lite hus. Det er flere forskjellige planer og tegninger du finner som passer dine behov og smak. Skur kan ha en enkel dør eller en garasjeport, som gjør det enklere å flytte gressklippere eller traktorer ut.

Du kan også legge til en rekke forskjellige vinduer og taket av ditt valg. Taket kan være en A-frame eller flatt tak. Med flate tak, kontroller at det er en slags dreneringssystemet slik at regnvann ikke samler på taket. Mye vann å samle på taket kan føre til problemer med hussopp.

Uansett hva ser bestemme du, finnes det to vanlige skur fundamenter. Enkleste grunnlaget er bygget på tre skids. Området for skjulet er utgravd og et lag med grus er slått ned. Et rutenett av press-behandlet tre er deretter bygget over grus. Rutenettet blir like langt på hver side, avhengig av utseendet på skjulet. Gulvplanker er spikret ned og veggene er bygget fra bunnen av skids.

Du kan også bygge et skur på en betongplate. Området er utgravd og press-behandlet kryssfiner stykker er montert langs perimeteren av området. Brikkene kryssfiner danner dimensjonene i skjulet. Innenfor omkretsen, en mesh ledninger er lagt ned og deretter et lag av betong. Veggene er deretter bygget opp rundt på gulvet.