DIY: Hvordan bygge med strekkmetall og rør

February 6

DIY: Hvordan bygge med strekkmetall og rør

Muligens en av de mest lite oppfinnelsene av 1800-tallet, utvidet metall ark er fremdeles populært med designere over hele verden. Oppfunnet i Storbritannia og patentert i USA i 1894 strekkmetall er en sterk men relativt lett ark materiale og utgjør en del av mange daglige strukturer. Vanligvis brukes til å kledd en rørformet metallramme, maske utvidet aluminium og utvidet stål funksjonen i programmer som inkluderer konstruksjonsteknikk, arkitektur og skipet bygningen.

Instruksjoner

•Study fabrikasjon plan for varen du har tenkt å bygge og finne kutte listen. Hvis det ikke er noen kutte liste, opprette en ved å skrive ned beskrivelsen og dimensjoner for hver del på planen. Identifisere deler laget av rør og deler laget av utvidet metall ark.

•Finn første røret del på kutte listen og velg en lengde på metall rør av den ønskede typen. Markere hvor delen på slangen. For eksempel hvis listen kutte krever en 12-tommers lengde på 1/2-tommers-torget stålrør med 1/8-tommers veggtykkelse, finne en lengde på at størrelse tube og måler 12 inches fra den ene enden. Skriv en linje over slangen, bruke en kombinasjon rute for å sikre det er vinkelrett til kanten.

•Skjære røret over linjen med en miter så. Sjekk planene for detaljer om alle hjørner på endene av delen. Markere dem på del, sikre du merke spisst vinkelen riktig. Justere spisst så til den angitte vinkelen og skjær endene av røret over spisst linjene.

•Mark ut og kutt hver rør del på samme måte. Fjern eventuelle grader eller skarpe kanter fra endene av alle delene med en grov-fil.

•Kontroller montering sekvensen i planen. Klemme sammen to første rør deler. Bruk passende verneutstyr for sveising, inkludert en sveising maske og hansker. Tack sveise de to delene sammen og løsne dem.

•Clamp neste del til to første og takle det i posisjon. Fortsett i henhold til planen til du har stiftet sammen komplett rør rammen. Sjekk det dimensjonal nøyaktighet og sveise alle ledd i sin helhet. Rengjør alle sveiser med en stålbørste å fjerne alle sveising rusk.

•Finn første utvidet-metall del på listen skjæring og velger et ark med den ønskede typen. Markere dimensjonene for delen på arket med et permanent markør. For eksempel hvis listen kutte krever en 12-tommers-av-18-tommers stykke 1/4-tommers #20 mesh, ta et ark av denne typen strekkmetall og merke hver del over nettet på 12 inches fra den ene enden. Deretter merkes hver del langs mesh på 18 inches fra den ene siden.

•Bruk en fleks med cutoff blad å kutte langs merkene på nettet. Bruk passende verneutstyr som vernebriller, øret forsvarere og hansker. Kuttet fram krysningspunktet av to merkene.

•Mark ut og kutt hver utvidet metalldelen på samme måte. Fjern eventuelle grader eller skarpe kanter fra alle deler ved hjelp av en grov fil.

•Lay det første stykket mesh i posisjon på sveiset rammen og klemme det med sveising klemmer. Fikse det på plass i henhold til planen, enten ved tack-sveising det 6-tommers mellomrom langs kanten eller mesh klemmer. Hvis du bruker mesh klemmer, skru dem med en skiftenøkkel. Fjern de sveising klemmer når nettet er sikker.

•Sett hvert stykke mesh i henhold til planen før du har fullført samlingen. Rengjør alle sveiser med en stålbørste fjerne alle sveising partikler. Sjekk samlingen for dimensjonal nøyaktighet mot planen.

Tips og advarsler

  • Kontroller målinger og merking minst to ganger før klippe hver del. Feil er ofte umulig å rette når du har gjort det første kuttet.
  • Tack sveiser skal bare så stort som er nødvendig for å holde delene i posisjon midlertidig. Bruke mye sveis når overvinne fører til forvrengning.
  • Utvidet metall mesh har skarpe kanter både før og etter klipping. Alltid bruk hansker når du håndterer den eller du risiko skade deg selv.