DIY: Hvordan bruke glassfiber fasader

September 19

Ytterkledning brukes på utsiden av en bygning å beskytte den fra delene. Ytterkledning kommer i mange stiler og størrelser, og brukes ofte til utseende når du planlegger eller renovere en struktur. Glassfiber fasader er solid, lett og ofte billig. Bruke fasader på utsiden av huset kan beskytte den mot varme og fuktighet skade tilfører en atskillelse ny blikk.

Instruksjoner

•Measure på utsiden av huset med et målebånd å bestemme mengden av ytterkledning må du kjøpe. Måle alle synlige vegger, og husk å trekke høyden og bredden på alle dører og Vinduer når beregningene. Bruk disse målingene når du kjøper ditt fasader.

•Apply et lag av byggere følte utsatte deler av veggen. Skyv deler av følte i hjørner og rundt rammer på dører og Vinduer. Dette vil gi gode weatherproofing, sikre at vind og regn ikke trenge gjennom fasader. Påføre følte med en dask stifter der det er nødvendig.

•Apply starter stripen som fulgte med din ytterkledning til kanten av en eksponert mur. Sikre starter stripen med spiker. Kjøre starter stripen langs huset, sikre at stripen er naglet til hver andre veggen stud.

•Apply første sett med glassfiber fasader paneler direkte til forrett strip. Spiker panelene langs overleppen starter Strip, ca 1 tomme fra toppen av ytterkledning panelene. Fortsette å gjelde ytterkledning panelene langs stripen starter før du har dekket hele huset.

•Sikker det andre settet av paneler med en 1-tommers overlapping fra toppen av det første settet med paneler til bunnen av andre settet. Trimme noen deler av ytterkledning som skjærer med dører eller Vinduer, bruke en tabell så. Nagle det andre settet med paneler med samme stud mønster som først. Fortsette å gjelde fasader på denne måten inntil du når toppen av veggen. Bruk tabellen så gjøre uniform trimmer i fasader hvis den overstiger høyden på veggen. Avhengig av stilen ytterkledning du bruker, kan du ønsker å cap toppen av ytterkledning med dekorative trim.

• Kjør en rekke caulk langs kanten av noen hjørner i ytterkledning å danne et komplett segl. Bruk caulk rundt omkretsen av dører og Vinduer for å gi et ekstra nivå av weatherproofing. Reparer toppen og bunnen av fasader slik at fuktighet ikke inn området mellom fasader og vegger.