DIY Hjem overvåkingssystem

June 25

Hvis smålig tyveri eller nabolaget innbrudd gir deg en beklemt følelsen, opprette en gjøre det selv hjem overvåkingssystem å beskytte eiendommen og etablere din følelse av sikkerhet. Et profesjonelt utformet og installert system koster minst $2000 eller mer, men du kan lage dine egne for mindre enn $1000.

Materialer

"PC World" magazine anbefaler at du bruker tre elementer til å opprette en hjem overvåkingssystem: et kamera, motion sensing programvare og programvare sende dokumentert bilder over Internett. Du kan også legge til et trådløst nettverk for å utvide hjem overvåking systemet nå.

Kameraet er en av de viktigste komponentene i systemet fordi det fanger opp bilder. "PC World" sier at mange webkameraer koste så lite som $30 og er utstyrt med bevegelsesdetektorer og fjernkontrollen-tilgang, gjør disse kameraene brukervennlig og praktisk. Ulempen til webkameraer er at de er knyttet til en USB-kabel, som må kobles til PCen. For best resultat, bruk et IP kameraet. Disse kameraene er betydelig dyrere enn webkameraer (koster ca $350 og opp), men kan brukes eksternt og plasseres hvor som helst en nettverkstilkobling er tilgjengelig.

Hvis kameraet overvåking programvare er også vanskelig å bruke eller ikke utføre funksjonene du trenger, kan du bruke en tredjeparts overvåking programvare, for eksempel Deskshare's WebCam skjerm eller i-Cather Sentry---begge systemene mindre enn $100.

Systemutformingen

Hvis du har tilgang til ditt hjem i tegninger, kan du bruke dem som overvåking system design kartet. Hvis du ikke har planer på siden, tegne kart hjemme; Inkluder hvert rom og ytre områder av huset.

Det er enkelt å lage et overvåkningssystem for ett område av din hjem selv om du bruker et webkamera. Kontrollere ett område av huset, plassere en eller to kameraer på hver ende av rommet og koble dem til systemprogramvaren overvåking. Gjennomføre en test for å sikre bevegelsesdetektorer arbeider ved å spørre et familiemedlem å gå gjennom området mens du ser på din PC.

Bruk et IP kameraet for flere rom og utvendig overvåking. Kjøpe et kamera som har natt visjon evner så vel som fjernkontroll posisjonering og en ekstern zoomobjektiv. Dette nivået av kameraet er priset på høyere side (ca $1000); men den beste måten å fange aktivitet utenfor eller i et mørkt område er å bruke en høyere-end kamera.

IP-kamera også gir trådløs nettverkstilgang og kan plasseres i flere områder, inkludert i ytre områder. Ideer for kameraplassering inkluderer over utendørs flom lys, dører og på hyllene. Overvåke hagen din ved å plassere en indre kamera i nærheten av et vindu, pekte på utsiden.