DIY: Headboard & Footboard Design

August 17

DIY: Headboard & Footboard Design

Hodegjerde og fotender kan være en stift på soverommet decor, men sa ingen de måtte se trist. Hodegjerder gir en perfekt mulighet til å gi rommet en stil og personlighet alle sine egne. Enten du leter etter en rimelig alternativ til tradisjonelle hodegjerde og footboard sett eller du bare ønsker å prøve noe annet, kan gjør det selv-design gjøre et soverom som unike og varierte som folkene som kaller det hjem.

Instruksjoner

•Kontroller en enkle headboard eller footboard ved å dekke ark av kryssfiner eller skum bord med stoff som fremhever soverommet. Bruk quilt vatt eller andre bomull polstring for å legge tykkelse og dimensjon til bordet ditt. Stifter stoffet på plass og opprette aksenter og mønstre ved hjelp av bånd, knapper og andre Håndverksutstyr.

•Paint eller sjablongen en headboard direkte på veggen bak sengen. Fylle området med en vegg veggmaleri, stensilert mønster eller kreative faux Fullfør. La veggen som-er, eller ramme delen med molding eller trimme for å gjøre området skiller seg ut. En barnevennlig versjon av denne ideen, prøve å male delen med tavla maling for å skape en plass for tegning og fargelegging. Hvis du foretrekker å bruke bakgrunn i stedet for maling, prøv bølgende dristige mønstre i bla-lignende mote og henger dem i kolonner bak sengen.

•Hang et teppe, billedteppe, rug eller gardin satt på hodet eller foten av sengen. I motsetning til tradisjonelle hodegjerde og fotender gir disse stoff alternativer en forfriskende følelse av mykhet og tekstur til området rundt sengen.

•Gain inspirasjon fra hobbyer, sport og tidsfordriv. Skateboard dekk, racing tall, reiser suvenirer, filmplakater og skisser kan alle opphengt i stedet for en headboard. Ved å opprette en headboard som reflekterer dine interesser, du gjenspeiler personligheten din og unngå rot gjennom resten av rommet.

•Skjerm favoritt samlingen du aldri vite hva å gjøre med. Enten det er en hodgepodge av antikke gjøken klokker eller stash av vintage poster, er det alltid en måte å arrangere en samling slik at det fyller tomrommet bak sengen.

•Shop verftet salg og sparsommelighet butikker for stykker som kan repurposed og omgjort til hodegjerde. Hold et øye for en antikke speil, jernport hage, peis mantelen, espalier, stakittgjerde, japansk sammenleggbar skjerm eller et par tre dører. Med et slag av kreativitet og en liten albue fett er mulighetene nesten uendelige.

•Enlarge favoritt skrive ut eller fotografere og få den overført til lerretet. Eller henge mindre bilder i kolonner med dekorativ bånd.

Sette inn et par rekker av hyllene over sengen din og bruke dem til bilder, collectables og andre dekorative elementer.

•Incorporate natur i soverommet ved å arrangere naturlige eller kunstige planter på hodet eller foten av sengen. Eventuelt prøve å sette presset blader og blomster i maths rammer og ordne dem på veggen bak sengen.