DIY Hardscaping

May 3

Hardscaping refererer til gjennomføringen av hard, vanligvis permanent funksjoner i et landskap. Disse funksjonene inkluderer vegger, terrasser, gangveier, gjerder og arbors, og er laget av "hard" materialer som stein, sement og tre. Ifølge fixthehome.com er hardscaping en flott måte å øke ditt hjem "panikk" eller estetiske kvaliteten på sitt eksteriør. Dette kan i sin tur øke din hjem annenhåndsverdi på boligmarkedet. Hvis du vil hardscape hagen din som en gjør det selv prosjekt, det er flere alternativer å vurdere.

Planlegging og utforming

Et viktig aspekt for å lage noen vakre hardscape er riktig planlegging. Ifølge hgtv.com, bør du ta hele plass du hensyn når du utformer hardscape. Unngå å legge enkeltelementer til hagen din en om gangen, men i stedet ordne alle disse elementene på forhånd slik at avstanden ikke bli rotete. Tegningen ut et diagram eller blåkopi kan være svært nyttig. I ditt design, kan du også innlemme---som hgtv.com anbefaler---en eller to knutepunkter, som er ment å fange oppmerksomheten til gjester og enkeltpersoner forbi. Brønner, uvanlig eller vakre trær, steiner, statuer, arbors og gazebos er eksempler på knutepunkter. Et annet element å vurdere er drenering, som er spesielt relevant når det kommer til terrasser og gangstier. Unngå å plassere disse elementene i lav poeng eller fordypninger i hagen din, og sørge for å bygge dem litt vinklet slik regnvann vil flyte av.

Materialer

Du bør kunne finne alle materialene du trenger for en gjør det selv hardscaping prosjekt i hjem forsyning butikken, hage lagre, lumberyard eller stein forhandler. Hvis du installerer gangveier, vegger eller terrasser, vil du har flere alternativer å velge mellom. Dette inkluderer bruk av murstein, stein - som bluestone eller skifer- og betong pavers. Ifølge fixthehome.com, når det gjelder legging gangveier, vegger og terrasser, er det viktig å sikre at du starter med en glatt, jevn flate. Gazebos, gjerder og arbors, vil du sannsynligvis vil bruke tre eller tre erstatning. Vurdere forlater veden unstained kvinne slik været kan gi en naturlig finish. Ifølge hgtv.com, bør du alltid holde med én stil av tre eller stein når hardscaping, ellers din space ser kanskje rotete og unappealing.

Vinter Hardscaping

Ifølge heavypetal.ca, bør du alltid huske på at hardscape er skjelettet eller rammen av landskapet. Dette begrepet er mest relevante om vinteren når mange av de grønne eller flerfargede blomstrende aspektene av landskapet er ingensteds å bli funnet. Så når designe og installere hardscape, sørg for å forestille seg hvordan elementer skal se ut står på egne.