DIY hage beholder

December 16

Gjør din egen hage beholdere ikke bare vil spare penger, men også vil gi deg et morsomt prosjekt. Ved planting DIY hage beholdere, kan du legge til en personlig touch til din hage som kan bli misunnelse av nabolaget ditt.

Kreativ og uvanlig

Du kan gjøre nesten alt som har nok dybde å holde skitt i en hage beholder med lite innbilningen. Det spiller ingen rolle om du bor på mange dekar eller i et studio leilighet med en liten balkong, kan du opprette interessant hage beholdere fra ting du allerede har eller finner lett. Mulighetene er nesten uendelige: du kan fylle gamle sko og støvler med skitt og planter, eller du kan re-formål gamle badekar og vask. Kjøkken elementer er alltid favoritter for DIY hage beholdere, for eksempel Potter, kjeler, krus og kopper. Husk å bore drenering hull i disse beholderne eller sette et tykt lag av pebble rock i bunnen før planting så de ikke blir vann logget. Mindre beholdere, som tekopper og krus, kan være epoxy limt sammen eller knyttet til større fartøy for en mer interessant skjerm.

Se deg rundt ditt hjem eller garasjen, eller gå til noen garasje salg: før lenge du vil ha alle de uvanlige hage beholderne du kan plante.

Hypertufa

Du kan lage din egen sement utseende hage beholdere med hypertufa. En stein, hypertufa er laget av en rekke aggregater som er limt sammen benytter Portland sement, hvilke er ikke sant sement men en komponent til ekte sement. Hypertufa er mye lettere å jobbe med enn sement og veier mindre fordi det er veldig porøs.

For en mold, kan du bruke bokser, panner eller alle beholdere av dine egne. Bestemme om du vil hypertufa å være støpt på innsiden eller utenfor mold, og deretter forberede mold. Bland hypertufa oppskrift (se referanse to) og bruke hyperfuta med hansker hender på mold. La din ny container kur langsomt ved å plassere den i en svart plast søppel pose. Dette bidrar til å bevare fuktighet og tillater en langsom tørking, som er nøkkelen til vellykket hypertufa beholdere.

Når du har gjort flere enkle hypertufa beholdere og forstår hvordan arbeide med den, vil du kunne utvide til flere skjemaer for din DIY hage beholdere.