DIY gulvet Stripper

July 22

Vokset etasjer har alltid vært et objekt for skjønnhet. Det er ingenting som går over en fersk vokset gulvet og se din refleksjon på gulvet. Problemet med vokset etasjer er at over tid og etter flere strøk, voks gule på gulvet og opprette en snusket, skittent utseende. Hvis dette skjer, må voksen fjernes gjennom en prosess som kalles stryking. Det kan gjøres med letthet, og i så lite som halvparten av en dag, avhengig av jobben.

Rengjør gulvet

Feie og mopp gulv utelates. Du må bruke en et gulv renere som ikke vil hindre stripper som skal brukes senere, vanligvis flytende vaskemiddel vil gjøre.

Bruke Stripper

Bruke stripper med en svamp mopp. Stripper kan kjøpes fra en jernvarehandel. Spør en lager ansatte å hjelpe deg å velge riktig stripper. Kontroller at du kjøper nok stripper å behandle hele gulvet. Følg instruksjonene på stripper når søker og tillater stripper sette for 5 til 10 minutter.

Skrubb gulvet

Bruk et gulv stripping maskinen for å skrubbe gulvet etter at du har brukt stripping løsningen. Maskinen, på bunnen med en sirkulær plate og pute som spinner rundt og skrubb gulvet, vil ha lang stang med en av og på bryter. Det tar litt å bli vant til fordi det har en tendens til å gli over gulvet når det kjører. Når du har skilt gulvet grundig - stripping løsning instruksjonene vil fortelle deg hvor mye skrubbing er nødvendig, kan du fjerne løsningen.

Fjerne Stripping løsningen

Fjerne stripping løsningen ved grundig mopping gulvet med varmt vann. Holde vannet rent mens du rydde opp løsningen. Vær oppmerksom på at du vil også være mopping opp voks også, så ikke vær bekymret hvis det er små biter blandet med den brukte løsningen.