DIY grunnleggende Design pergolaer

July 11

DIY grunnleggende Design pergolaer

Historisk er Pergola hagen strukturer utformet for å gi skygge, som en passasje og holde store vegetasjon, som drue lianer. I moderne tid har Pergola blitt brukt som en bakgård struktur gir skygge, legge skjønnhet til egenskapen eller tjene som et rom uten vegger for utendørs underholdning av gjester. Utforme en pergola er lett, og bygge en kan være mye enklere enn mange bakgård strukturer, som dekk eller kaster.

Instruksjoner

•Determine budsjettet basert på form, størrelse, materialer, hvor mye av det vil være forankret til bakken og hvorvidt det skal knyttes til hjemmet.

•Sketch plan for pergola. Kalesjen toppen kan være den mest kompliserte delen av kalesjen å designe. Noen undersøkelser vil være nødvendig på dette aspektet av planen.

•Decide ønsker du pergola å være knyttet til huset, eller hvis du vil den skal stå alene. Fordelen av en pergola vedlegges et hus er at du ikke trenger å reise så mange innlegg som en frittstående pergola. For eksempel har en enkelt frittstående pergola fire poster. Som støttes på veggen av huset kan bare kreve to innlegg. Søyleganger kan også bygges som frittstående strukturer nært huset.

•Decide om å feste pergola's innlegg i bakken, betong eller dekk.

•Velg formen på pergola. De grunnleggende formene er kvadratiske eller rektangulære. Former enn firkantet eller rektangulær er sjeldne.

•Velg en størrelse for din hage struktur. Gå til egenskapen å kartlegge området der pergola legges. Kontroller generelle mål å få en idé om pergola vil være for liten eller for stor for din smak. Få nøyaktige dimensjoner når du har bestemt på en endelig plan.

•Determine høyden på pergola og se om den er kompatibel med omgivelsene. Det må minst være høy nok for høye personer å fjerne. Hvis det er markiser i nærheten, skal pergola nivå med dem.

•Decide hvilke materialer å bruke. Tre er veldig behagelig for øyet i en ytre miljø, er det lett å arbeide med og enkel å endre hvis du gjør feil eller ønsker å gjøre endringer i pergola. Andre materialer som metall eller murstein, har ikke den samme fleksibiliteten som tre. Eksotiske design kan ha en blanding av ulike materialer. En pergola kan bygges med murstein kolonner med en tre topp, for eksempel.

•Design tak baldakinen av pergola. Tradisjonell design kan ringe for å installere to to av fire bjelker til innlegg og deretter legge til sperrene over bjelker. Sperrene kan være to av fire crossbeams kjører i motsatt retning av bjelker og plassert med samme avstand. Avstanden kan være alt fra 6 inches til 2 fot fra hverandre.

•Consider mer forseggjort baldakin design av en pergola. Bruker den grunnleggende utformingen på forrige trinn, kan du legge et lag av sperrene over første sperrene. Disse kan være mindre biter av tre, for eksempel 2 x 2-tommers, 1 x 2-tommers eller 1 x 1-tommers styrene som kjører på to av fire sperrene. Disse brikkene kan være plassert nærmere som 4 til 6 tommer. Denne planen vil opprette flere skyggen og bistå i vintreet vekst.

•Skjære ender bjelker og sperrer inn interessante figurer i stedet for å forlate dem kvadrat. Å legge til dekorative figurer til strålen tips vil gjøre pergola mer attraktiv.