DIY: Growlight bokhylle

October 6

Foreta en DIY growlight bokhylle å få et forsprang på hage sesongen. Finn din growlight bokhylle i deler av hjemmet som ikke blir også kulden. Kjellere er et godt valg, fordi starte frø kan være skitne og våte. Antrekket ditt growlight bokhylle med oppvarming pads spesielt designet for å hjelpe spiring og automatisk tidtakere for din elektriske elementer slik at plantene blir nok lys og varme hver dag. Nyte å se frø spire midt på vinteren.

Instruksjoner

•Opprette metall bokhyllen ved stabling hylle delen enheter oppå hverandre før de når din ønsket høyde. En enhet av fire hyller bør gi deg tilstrekkelig plass til å vokse flere hundre frø i standardstørrelse frø leiligheter. Plass flere montert bokhyller tett sammen for å oppmuntre en fuktig voksende miljø.

•Hang to S-kroker fra hver hylle. Legg krokene på avstand lik bredden av butikken lys, som er vanligvis 2 til 4 fot lang.

•Sett kort deler av kjeden til endene av hver butikk lys. Kjeden gjør det enkelt å justere høyden på lysene som seedlings vokser.

•Sett den andre enden av S-kroker å henge lysene luftmaske.

•Juster lengden på kjeden slik at growlights henger mellom 2 og 4 inches fra toppen av frøplanter. Forkorte kjedene ved å flytte dem opp S-kroker å holde lysene fra berøre toppen av seedlings som de vokser.

Tips og advarsler

  • Bruk en kul fluorescerende pære og en varm fluorescerende pære per butikk lys for å gi seedlings ideelle lysspekteret for sunn utvikling.
  • Metall bokhyller fungerer best for dette prosjektet fordi de tillater god luftsirkulasjon og er enkle å antrekk med belysning. Hvis du foretrekker å bruke tre bokhyller, kan du følge de samme trinnene, legge metall maljer skruene på undersiden av hver sokkel å suspendere growlights. Deretter bore hull på baksiden av hyller, og tråden elektrisk ledningene gjennom dem å holde ledningene ute av syne.