DIY Grout skifer kur for steinstøv

October 6

DIY Grout skifer kur for steinstøv

Skifer utgjør overflaten av mange terrasser og gangstier. Men skifer alltid holde ikke seg godt under stress utendørs været. Over tid, kan grout bindende heller sammen til en overflate begynne å oppløse, iført bort støv og chips. Alternativt, hvis du bruker steinstøv i stedet for fugemasse, kan du finne at det enkelt blåser bort for i kraftig vind. Du kan fikse gamle grout og erstatte støv med nye mørtel hvis du har de riktige materialene.

Årsaker

Før du begynner prosjektet, finne ut hva som forårsaker problemer. Hvis din steinstøv filler er bare blåst bort, er årsaken og løsningen relativt enkel. Men hvis grout er å snu til støv eller heller er eroding, problemet er sannsynligvis langsiktige værforhold. Fuktighet er siver inn din overflaten og går gjennom fryse/smelte sykluser som bryter opp materialer. For å forhindre dette, kjøpe stein og fugemasse tetningsmasse å behandle skifer og dens grout.

Forberedelse

Begynne med å fjerne eventuelle skadede grout eller alle spor av eksisterende materiale du vil erstatte. Sprakk fugemasse er bare mer erosjon venter på å skje, så du må bryte det ut med en skrutrekker, tang eller et annet instrument for å nå bakgrunnslaget hvor heller er installert. Pensle ut alle støv og sjetonger igjen. Hvis du har en luftkompressor - eller ikke tankene huffing og puffing - kan du blåse ut støvet, også.

Mørtel Mix

Bland din mørtel nøye. Bruk en del Portland sement materialer til tre deler sand. Ikke bruk større mengder enn sand, siden grout må være mer enn nok å fylle alle sprekker mellom skifer bitene. Bland materialet med vann i en fugemasse bag til det ligner på et lim eller putty. Injiseringsmasse posen kan du presse ut grout som glasur på en kake. For mye er bedre enn også, siden du kan tørke måte ekstra mørtel.

Etterbehandling

Ferdig med å bruke en fuktig fille for å tørke av eventuelle mørtel på heller før det begynner å kurere. Bruk snekker eller en del av metall stang eller wire trykke grout godt i sprekker. Vente 15 minutter og trykk mørtel linjene i igjen for å sikre et riktig, vanntett bånd. Når grout har tørket, brukt et lag av tetningsmiddel for å hindre ytterligere problemer.