DIY grøft drenering

March 23

DIY grøft drenering

Flom er en farlig, og skader forårsaket av oversvømmelser kan være dyrt for forretnings- og bolig å reparere. Avløp hjelpe for å minimere oversvømmelser, som kan skje ganske raskt i form av flom. Fordi flom hevder livene til mange mennesker hvert år, er det viktig at eiendommen er beskyttet mot flom og flom. Gjør det selv avløp kan avverge flom og kan holde nettverkssystem tørt og sikkert.

Instruksjoner

•Finn skrånende land. Fordi vannet samler hvor landet bakkene nedover, er den første handlingen å finne områder på eiendommen der at vann kan samle. Kontroller at det er en 0,5 til 2 prosent skråning. Hvis avløpet er franske, kan skråningen opprettes med en spade eller grave verktøyet.

•Lay 1-2 inches av grus i grøften. Deretter vikle perforert drenere rørene i filteret stoff og lå på grus. Fyll med mer grus slik at rørene er dekket av om lag 2 inches. Kontroller at enden av røret er nær overflaten og avkortet slik at rør tresko kan enkelt fjernes.

•Dekk grøften med 3-4 inches av sand. Kontroller at sanden er grov. Fin sand tillater ikke vannet trenge gjennom sand og vil nederlaget formålet av avløpet.

•Spread torv over sanden. Hvis torv brukes i stedet, kontrollerer du at noen fine jord fjernes fra røttene av torv før det er tillatt å blande med grov sand.

Tips og advarsler

  • Hvis egenskapen er svært stort, kan du vurdere å søke en profesjonell for å hjelpe deg.