DIY: Gas logger for peiser

January 18

Hvis du liker utseendet og varme peis hjemme, men ikke bryr seg om alle rotete opprydding, ville kanskje en gasspeis være mer til din smak. Når du har en gasspeis, men må du være forsiktig du skal installere og fjerne gass loggene. Noen tips for DIY gas logger for peiser kan gjøre deg mer trygg om håndtering loggene.

Demontere de gamle Gas loggene

Logger installert i gasspeis finnes allerede, er det mulig at de må demonteres. Husk å stenge gassen til peisen før kunstig gass loggene. Når loggene er ute, fjerne rist og kobler fra gassledningen før du fjerner gamle brenneren. Rengjør brennkammeret.

Ventilerte og Unvented Gas logger

Hvis du skal bruke loggene i peis med demperen åpne, må du bruke ventilerte logger. Hvis du skal bruke loggene i en konvertert tre peis, bruke unvented logger og la demperen helt lukket.

Installere de nye gass-loggene

Det nye gass Logg brann settet består av tre komponenter: loggene, brenneren og den trådløse fjernkontrollen. Starte av tar brenneren og plasser den i bunnen av brennkammeret. Finn gass kontaktene og gjelder dem rør tråden fugemasse. Gass supply linjen må deretter knyttes stramt til brenneren. Du kan gjøre tilkoblingen strammere ved hjelp av to separate skiftenøkler og stramme begge kontaktene i motsatte retninger samtidig. Hvis peis gass loggsystemet har en elektronisk tenning med en fjernkontroll, koble liten mottakeren til kontrollboksen. Når brenneren er riktig plassert, kan du bore hull gjennom murstein nederst brennkammeret med litt mur. Sikre brenneren på plass med mur skruer.

Sjekk for gasslekkasjer

Kontroller at det er ingen gasslekkasjer før belysning ilden. Aktivere gassen, og så spray en blanding av vann og parabolen vask vaskemiddel på alle beslag og tilkoblinger. Hvis det er gasslekkasjer, noen merkbar såpebobler vises.

Ordne logger og tilbehør

Kunstig logger er laget av betong og er laget for å passe sammen i et mønster. Det er hull i bunnen av loggene og pins på brenner, så alt du trenger å gjøre er å matche hullene til pinnene. Når alt er på plass, kan du legge noen tilbehør for å gjøre brann ser mer virkelig. Plasser mindre svart glohaugen rundt loggene, og deretter plassere noen av aske-belagt glohaugen rundt dem. Arrangere brikkene som synes å bli brent tre nær bunnen av kunstige loggene. Ingen av disse materialene er brennbart.

Bruk fjernkontrollen

Med fjernkontrollen kan du slå gas logger på og av fra hvor som helst i rommet. Fjernkontrollen er også en termostat. Du kan forhåndsinnstille romtemperatur du vil ha, og hvilke logg vil automatisk slå av og på for å holde rommet i ønsket temperatur.