DIY Furnace Feilsøking

July 22

DIY Furnace Feilsøking

Ovn problemer kan være vanskelig, spesielt hvis de oppstår under en langvarig kaldt spell. Kunne oppvarming feilsøking for en ovn kan spare deg kostnadene ved en servicehenvendelse. Som du gjør din egen furnace feilsøking, er det viktig å vite din egen begrensninger. Hvis du er i tvil om feilsøking av en bestemt del av ovnen, som gass tenning system, ikke nøl med å ringe en servicetekniker.

Instruksjoner

•Start med termostaten. Termostaten bør settes til varme og ikke aircondition. Kontroller at settpunkt for ovnen å operere er høyere enn romtemperatur og at viften er "På" posisjon.

•Kontroller boksen breaker sørge breakers til ovnen er på. En utkoplet breaker angir at det kan være løse ledninger eller en dårlig kontroll bord i ovnen. Sjekk alle ledninger for slitt flekker. Undersøke kontroll styret for brent ser områder. Reparere noen dårlige ledninger og/eller erstatte kontroll bord. Slå bryteren tilbake på.

•Look i reservoaret av kondensat pumpen. Hvis den er full, fungerer pumpen ikke skikkelig. Erstatte den.

•Berørings siden av ovnen. En kul ovn angir det kan være et problem med termostat, ovn kontrollen styret, grense kontroll eller gass ventilen på en gass ovn. En varm ovn angir problemet skyldes induser motoren eller ovn kontroll styret. Avhengig av din elektrisk kompetanse, kan du ringe en tekniker for å gjøre reparasjonene.

•Les måleren på propan tank, hvis dvs hva ovnen din bruker for drivstoff, for å sikre at du ikke er ute av gass. Hvis du har en tilførsel av gass, er det mulig at det ikke kan være nok gass nådde ovnen. Det er best å la en servicetekniker justere gasstrømmen til ovnen.

•Se tenning syklusen av ovnen. Hvis din gass ovn har en kontinuerlig kontrollampe, burde du se en flamme. Hvis ovnen bruker en tenneren, må du kontrollere at det gjør gnister å antennes gassen. Hvis du ser ingen tegn til tenningen, erstatte ignitor. Pass på at du ikke berører glass rørene av ignitor du installerer det, eller du kan ødelegge den. På en elektrisk ovn, bør du se til at varmeelementet varme opp.

• Tid hvor lang tid tar det for ignitor å tenne brennerne din gass ovn. Det tar mer enn tre sekunder, kan flamme sensor være ødelagt. Erstatte den. Hvis brennerne ikke brenner, kan du prøve å rense kondensat avløpet. Dette kan bidra til å gi mer luft for å beskytte den bål.

•Lytt for blåser motor å kjøre. Det bør starte en til tre minutter når brennerne tenne på en gass ovn. Hvis viften motoren ikke kjører, kontrollerer du motoren har strøm som går til den. Hvis det ikke er problemet, må du ringe en servicetekniker. I mellomtiden, slå av strøm og gass ovn.

Tips og advarsler

  • Følg bestemte instruksjonene i Servicehåndbok for ovn din som du endrer noen deler på den.
  • Alltid slå av strømmen til ovnen som du gjør reparasjoner.